SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Rafael Nadal a renunțat la antrenamente și a donat un milion de euro persoanelor afectate de inundațiile din Spania

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 16:42

Rafael Nadal (32 de ani, 2 ATP) este în continuare marcat de inundațiile din Mallorca. Fostul lider mondial a dezvăluit nu a fost capabil să se antrezeze gândindu-se la tragedia semenilor lui. Spaniolul a donat un milion de euro persoanelor afectate.

În luna octombrie, Insulele Baleare au fost lovite de cele mai aspre inundații din acest secol. Marele campion spaniol a sărit în ajutor, punând la dispoziție Academia de Tenis și Centrul Sportiv care îi poartă numele. 

"Tot ce am făcut a fost să merg acolo. Așa au făcut toți prietenii mei. A doua zi după inundații am mers la antrenament. După 15 minute le-am spus că nu pot face asta, că trebuie să văd cum sunt oamenii afectați.

Sunt dezastre care pot avea loc, dar cel mai îngrozitor lucru posibil este momentul în care oamenii își pierd viețile. Sunt oameni care te critică indiferent de ce faci. Unii au spus că e doar o chestiune de imagine. Eu voi face întotdeauna ce simt, indiferent de reacții", a declarat Nadal conform Marca.es.

Vezi și: 

Simona Halep, desemnată cea mai bună sportivă din 2018 » Analiza unui sezon de excepție + marile obiective din 2019

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close