SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Rafael Nadal, adevăratul motiv al retragerii lui David Ferrer » Declarații tari: "Spania nu trebuie să se aștepte la apariția unui nou Rafael Nadal"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2019 19:21

Spaniolul David Ferrer (36 de ani, 125 ATP) crede că tenisul spaniol nu va mai produce curând un jucător de nivelul lui Rafael Nadal (32 de ani, 2 ATP).

Fostul număr 3 ATP, unul dintre cei mai buni jucători pe zgură ai ultimului deceniu, laudă noul val de jucători.

"Deși este foarte tânăr, Zverev este deja o certitudine. Circuitul mai are jucători precum Thiem sau Tsitsipas. Vin o mulțime de jucători talentați din spate. Cu toate astea, Spania nu trebuie să se aștepte la apariția unui nou Rafael Nadal", a declarat Ferrer.

Retras și nu prea

David Ferer a anunțat că nu va mai participa la turneele de Mare Șlem.

"A fost o vacanță neobișnuită pentru mine. Am stat alături de familie mai mult, dar cu toate astea nu am putut sta departe de tenis. Am continuat să mă antrenez și am urmărit tot ce mișcă.

Am decis îmi închei cariera la turneele de Mare Șlem cu un meci pe terenul central de la US Open, împotriva lui Rafa Nadal. Am ajuns la un nivel și nu vreau ca ultima mea amintire să fie pe terenul 19, într-un meci din primul tur", a adăugat Ferrer.

Vezi și:

HOPMAN CUP // Nou record stabilit de Roger Federer la început de an » E primul jucător care reușește asta în 31 de ani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează