SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MADRID

Nadal revine la Madrid, deși e nerefăcut după accidentare: „Îmi doresc să joc acasă”

Rafael Nadal/ foto: Imago Images
Rafael Nadal/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 26 aprilie 2022 22:26 / Actualizat marti, 26 aprilie 2022 23:09

Rafael Nadal (35 de ani, 4 ATP) va juca la turneul de la Madrid (26 aprilie - 8 mai), deși declară că nu s-a recuperat după fractura la coastă.

Ultimul meci al spaniolului a fost finala de la Indian Wells, pierdută în fața lui Taylor Fritz (25 de ani, 13 ATP), pe 21 martie. Ulterior, în urma unui control amănunțit, s-a descoperit că Nadal suferise o fractură la al treilea arc costal. Termenul estimat pentru revenirea sa pe teren a fost de 4-6 săptămâni. 

Kasparov, replică acidă pentru Djokovic: „Un sârb spune așa ceva?!”
Wimbledon
Kasparov, replică acidă pentru Djokovic: „Un sârb spune așa ceva?!”

Nadal va juca la turneul de la Madrid

„În ciuda faptului că abia am început să mă pregătesc și este dificil, îmi doresc foarte mult să joc și să joc acasă, pentru că ocaziile sunt puține și rare. Așa că voi încerca să fac tot ce pot. Ne vedem la Madrid!”, a transmis Rafa Nadal pe Twitter.

Nadal a reînceput antrenamentele pe 18 aprilie, pe terenurile academiei sale. El a intrat astfel ultima fază a activității de recuperare în vederea revenirii în competiție, la turneul de la Madrid, care anul acesta sărbătorește a 20-a aniversare. 

5 titluria câștigat Nadal la turneul de la Madrid

Nadal, formă fantastică înaintea accidentării

Până la accidentarea suferită la Indian Wells, Nadal încheiase un început de an excelent, cu victorii la Melbourne Open și la Australian Open. El a câștigat apoi cel de-al 91-lea său titlu de jucător profesionist, la Acapulco. Finala pierdută de Nadal cu Fritz la Indian Wells a pus capăt unei serii de 20 de victorii consecutive ale ibericului.

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep, fotografiată la Madrid alături de „cel mai sexy bărbat din circuit”

Novak Djokovic va putea juca la Wimbledon » Anunțul organizatorilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
727585740753866
Radu Goran  •  27 Aprilie 2022, 23:03
Postat de 267890 pe 27 Aprilie 2022, 17:41

Probabil ca a mai primit o reteta medicală, poate chiar compensată :-D, pe baza căreia va putea să ia medicamentele care să-l țină pe picioare. Altcineva ...ar fi acuzat de dopaj.

Toți frustrații ăștia care se trezesc mereu să comenteze despre oamenii care chiar fac ceva util și relevant în viață... Nu v-ați săturat să vărsați toate bazaconiile pe internet, doar ca să cerșiți atenție? Ți se pare cumva că Nadal e singurul sportiv care se accidentează, ***? Dacă habar n-ai că diagnosticul lui de recuperare era de 4-6 săptămâni, taci și nu mai semnaliza a incult... După capul tău, toți ceilalți sunt curați ca lacrima, numai Nadal de dopează, vai de steaua voastră... ????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

267890
267890  •  27 Aprilie 2022, 17:41

Probabil ca a mai primit o reteta medicală, poate chiar compensată :-D, pe baza căreia va putea să ia medicamentele care să-l țină pe picioare. Altcineva ...ar fi acuzat de dopaj.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează