SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

RAFAEL NADAL - DANIIL MEDVEDEV // Rusul se așteaptă la un meci infernal în finala de la US Open: „M-a mâncat pe teren ultima oară!”

Rafael Nadal - Daniil Medvedev // foto: Reuters
Rafael Nadal - Daniil Medvedev // foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 septembrie 2019 18:20

Daniil Medvedev (23 de ani, 5 ATP), cel care îl va înfrunta în finala de la US Open 2019 pe Rafael Nadal (33 de ani, 2 ATP), a vorbit despre lucrurile care l-au impresionat cel mai mult la iberic în unica lor confruntare directă de până acum. 

  • La începutul lunii august, Rafael Nadal l-a învins pe Medvedev în finala de la Rogers Cup, scor 6-3, 6-0;
  • Cei doi se revăd duminică, de la ora 23:00, în direct la Eurosport, în marea finală de pe tabloul masculin de la US Open. 

„A fost foarte greu. A avut mult mai multă energie decât mine. Aş putea să spun că m-a mâncat pe teren. Cu cât înainta meciul, cu atât devenea mai tare, mai rapid, mai puternic şi eu mă duceam în jos. Este grozav că am putut să joc cu el la finala Rogers Cup. 

Acum, ştiu la ce să mă aştept. Ştiu cum să mă pregătesc”, a declarat Daniil Medvedev, în presa de peste Ocean. 

Medvedev a trecut în penultimul act de la US Open de bulgarul Grigor Dimitrov (28 de ani, 78 ATP), scor 7-6 (7-5), 6-4, 6-3, în timp ce Nadal a trecut în trei seturi de  italianul Matteo Berrettini (23 de ani, 25 ATP), 7-6 (8-6), 6-4, 6-1.

S-a împăcat cu publicul

Medvedev, protagonistul unor momente tensionate de-a lungul turneului, când a intrat în conflict cu publicul newyorkez, s-a împăcat cu fanii și nu a mai fost fluierat la ultimele două meciuri. „Să descriu publicul de aici în două cuvinte? Electrizant și controversat!”, spunea rusul de-a lungul acestei săptămâni. 

Vezi și: 

US OPEN // Rafael Nadal s-a calificat fără emoții în finala US Open » Doar Daniil Medvedev mai stă între spaniol și al 19-lea titlu de Grand Slam

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  07 Septembrie 2019, 20:28

Primele doua seturi din semifinala cu Dimitrov mi s-au parut de un nivel extraordinar!Sunt un simpatizant neconditionat al lui Rafael Nadal si stiu si de regula ca... joci si cum iti permite adversarul,dar daca Medvedev va juca ca in meciul cu Dimitrov,cred ca se poate paria pe el!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează