SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Rafael Nadal, despre marea diferență față de Roger Federer: „Nu înțeleg jocul în modul ăsta. E o diferență de mentalitate”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 ianuarie 2019 16:47

Rafael Nadal (2 ATP) va juca finala de la Australian Open împotriva lui Novak Djokovic (1 ATP). Spaniolul a vorbit despre marea diferență dintre el și Roger Federer.

Nadal a arătat progrese remarcabile la capitolul serviciu în timpul drumului spre finala Australian Open. Stefanos Tsitsipas, locul 12 ATP începând de luni, a vorbit despre diferențele din jocului lui Nadal și cel al lui Federer (detalii AICI). Rafa a aprofundat această temă.

„Acum pot produce mai multe pagube cu serviciul. Observ cât de ușor e să îți construiești punctele când adversarul e pus în dificultate, când returnează din poziții infonfortabile.

Nu pot juca la fel ca Roger. El obține o mulțime de puncte ușoare datorită acestei arme, mulți ași și multe puncte obținute cu lovitura secundă. Nu a fost cazul meu până în acest punct al carierei.

Eu am încercat întotdeauna să fiu agresiv, dar nu pot produce lovituri câștigătoare la fiecare minge. Nu înțeleg jocul în modul ăsta. E o diferență de mentalitate”, a declarat Nadal conform site-ului oficial al circuitului ATP.

Vezi și: 

Novak Djokovic l-a demolat pe Lucas Pouille și s-a calificat în finală la Australian Open » Va lupta cu Rafael Nadal pentru un record uluitor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close