SPORTURI  »  TENIS  »  ATP ROMA

VIDEO Momentul săptămânii la Roma » Ce făcea Rafael Nadal, în ploaie, la minute bune după ce meciul său s-a terminat: scena a devenit virală

Rafael Nadal nu și-a dezamăgit fanii la Roma: a semnat minute în șir autografe, deși afară ploua torențial
Rafael Nadal nu și-a dezamăgit fanii la Roma: a semnat minute în șir autografe, deși afară ploua torențial

Articol de - Publicat vineri, 10 mai 2024 15:44 / Actualizat vineri, 10 mai 2024 18:10

Rafael Nadal, locul 305 ATP, a avansat, joi, în turul secund al Mastersului de la Roma, turneu pe care și l-a adjudecat de zece ori în carieră. Spaniolul l-a învins în trei seturi pe Zizou Bergs, 4-6, 6-3, 6-4, în primul meci disputat la Foro Italico după doi ani. Fostul lider mondial a închis meciul cu doar câteva zeci de secunde înainte ca o ploaie torențială să se abată asupra capitalei Italiei.

Ibericul care va împlini 38 de ani la începutul lui iunie a depășit obstacolul numit Zizou Bergs după aproape trei ore de joc, în ceea ce a reprezentat revenirea sa la Roma după 728 de zile.

Sorana Cîrstea și Jaqueline Cristian s-au calificat în turul 3 la Roma
WTA ROMA
Sorana Cîrstea și Jaqueline Cristian s-au calificat în turul 3 la Roma

Întrebuințat serios de cel care a mărturisit că și-a întâlnit idolul și că-n copilărie obișnuia să se îmbrace în echipamentele acestuia, Nadal a obținut, nu fără emoții, biletele pentru turul secund, acolo unde va fi outsider în fața polonezului Hubert Hurkacz, 27 de ani, #9 ATP.

Acesta va fi cel mai bine clasat adversar pe care Nadal îl întâlnește de la revenirea în circuit și un test cât se poate de elocvent pentru a afla nivelul la care ibericul se află cu mai puțin de trei săptămâni înainte de Roland Garros.

Rafael Nadal nu și-a dezamăgit fanii la Roma! A semnat minute în șir autografe, deși afară ploua torențial

Aflat, probabil, la ultimul său an în circuit, Rafa Nadal a fost protagonistul unui moment deosebit derulat la câteva minute după victoria de joi cu Bergs.

După ce a luat parte la interviurile acordate pe teren, spaniolul nu i-a dezamăgit pe cei câțiva zeci de susținători care-l așteptau în spatele băncilor în speranța că vor primi un autograf din partea marelui campion spaniol. Asta în ciuda faptului că la Roma ploua serios în acel moment!

Trecuseră zece minute de la ultimul punct al partidei, iar majoritatea spectatorilor fuseseră alungați din arenă de repriza aprigă de intemperii. Cei care au ales să rămână în tribune s-au ales cu o amintire neprețuită căci, după ce și-a încheiat obligațiile media, Rafael Nadal a mers la fiecare în parte și a semnat mingile, tricourile sau șepcile pe care susținătorii săi sperau că vor obține un autograf.

Deși ploua de-a binelea la Roma, Nadal a petrecut minute bune în compania fanilor săi și nu a plecat din acea zonă până când nu a terminat de semnat toate obiectele ce-i fuseseră înaintate.

Gestul lui Rafael Nadal s-a viralizat: „Asta-l face cel mai mare”

Gestul său a fost aplaudat la scenă deschisă pe Twitter, mai ales după viralizarea unui filmuleț cu o fetiță din cale-afară de bucuroasă că spaniolul i-a semnat posterul.

Momentul săptămânii la Roma » Ce făcea Rafael Nadal, în ploaie, la minute bune după ce meciul său s-a terminat: scena a devenit virală
Bucurie de nedescris după ce idolul i-a semnat posterul

„Vedeți bucuria acestui fan după ce posterul i-a fost semnat? Foarte multe persoane dețin povești despre modul în care Rafa Nadal le-a făcut să se simtă speciale, oprindu-se în calea lor sau întârziindu-și programul pentru a le oferi un autograf / un selfie. Acesta e motivul pentru care o face, parte din ceea ce-l face cel mai mare” a fost mesajul apărut pe una dintre comunitățile de tenis de pe Twitter.

Mai multe știri din tenis:

VIDEO Sorana Cîrstea și Jaqueline Cristian s-au calificat în turul 3 la Roma

VIDEO Rafael Nadal, 70 de victorii la Roma! Meci cu emoții în primul tur și un set decisiv de nivel remarcabil

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează