TENIS  ·  AUSTRALIAN OPEN

RAFAEL NADAL - NICK KYRGIOS // La 3 zile după o nouă ironie a australianului, Rafa a fost întrebat direct dacă îi place de Kyrgios! Răspunsul campionului spaniol

Duminica, 26 Ianuarie, 10:30

Rafael Nadal (1 ATP) și Nick Kyrgios (26 ATP) se vor înfrunta în cea mai așteaptată optime de finală de la Australian Open 2020. 

  • Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) și Elise Mertens (24 de ani, 17 WTA) joacă duminică spre luni, de la ora 02:00, în optimile de finală de la Australian Open. 

Rafael Nadal a fost confruntat cu o întrebare frontală din partea jurnaliștilor, una pe care a reușit să o dribleze: „Îți place de Nick Kyrgios?

„Nu îl cunosc personal pentru a avea o opinie clară. Ăsta este răspunsul. E clar că atunci când lovește lucruri nu îmi place, când joacă tenis bun și arată pasiune este un plus pentru circuit. Are priză la fani. Când e gata să joace cel mai bun tenis, e unul dintre cei mai buni. Când face celelalte lucruri, nu îmi place”, a declarat Nadal într-o conferință de presă. 

Krygios l-a ironizat pe Nadal

Ultima scânteie dintre cei doi a avut loc chiar în turul II de la Australian Open. În setul secund al meciului cu Gilles Simon, australianul a primit un avertisment din partea arbitrului de scaun pentru depășirea timpului alocat la serviciu. Kyrgos a replicat imitându-l pe Rafael Nadal.  

Vezi și:Crezi că ai avut deja COVID-19? Iată ce ar trebui să știi. Mulți sunt asimptomatici

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Roland Garros

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
Program TV complet

Liga 1