SPORTURI  »  TENIS  »  ATP ROMA

RAFAEL NADAL - NOVAK DJOKOVIC // Episodul 51 din rivalitatea monstruoasă Nadal - Djokovic, în semifinalele de la Roma » Cote surprinzătoare la pariuri

Nadal a câștigat ultimul meci direct, în semifinalele de la Madrid de anul trecut // FOTO: Guliver/ Getty Images
Nadal a câștigat ultimul meci direct, în semifinalele de la Madrid de anul trecut // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2018 12:09

Rafael Nadal (2 ATP, 31 de ani) și Novak Djokovici (18 ATP, 30 de ani) se întâlnesc azi, de la ora 15:30, în prima semifinală a turneului Masters 1000 de la Roma. 

Ibericul a trecut în semifinale de Fabio Fognini, scor 4-6, 6-1, 6-2, în timp ce Djokovici l-a învins pe Kei Nishikori după un alt meci de trei seturi. Sârbul s-a impus cu 2-6, 6-1, 6-3, bifând astfel cel mai bun rezultat de la revenirea în circuit. 

Nadal a pierdut săptămâna trecută fotoliul de lider în clasamentul ATP în detrimentul lui Roger Federer, dar poate reveni pe primul loc în cazul în care câștigă turneul de la Roma. 

rivalitate monstruoasă

Va fi cea de-a 51-a confruntare directă dintre Djokovici și Nadal, un record absolut în ATP. Sârbul e în avantaj, 26-24. Ultimul meci direct s-a desfășurat anul trecut, în semifinalele de la Madrid, iar Nadal s-a impus cu 6-2, 6-4.

Pe zgură, Nadal îl conduce pe Djokovici cu 15-7 la directe. De altfel, cei doi s-au întâlnit de șase ori doar la Roma, scorul meciurilor de la Foro Italico fiind egal, 3-3. Nadal a câștigat 7 titluri la Roma, în timp de Djokovici s-a impus de 4 ori. Cei doi au câștigat 11 dintre ultimele 13 ediții ale Mastersului din capitala Italiei. 

"Ca să fiu onest, aș fi preferat să nu joc împotriva lui Djokovici. Este unul dintre cei mai buni din istorie, fără îndoială. Nu sunt genul jucătorilor care spun "Vreau să-mi măsor forțele cu Novak". Dacă mă întâlnesc cu el, trebuie să dau tot ce am mai bun pentru a câștiga, la fel cum am făcut-o toată cariera. Evident, îmi doresc să am adversari mai facili decât un mare jucător ca Novak" Rafael Nadal, vineri

Cote dezechilibrate la pariuri

Bookmakerii îl consideră pe Nadal mare favorit înaintea partidei de azi și îi oferă ibericului o cotă cuprinsă între 1.15 și 1.20. Aspect care-i lasă pe mulți cu gura căscată, având în vedere încleștările incredibile pe care cei doi le-au avut de-a lungul timpului. În schimb, Djokovici are cote ce variază între 4.80 și 5.20 pentru meciul de azi!

În cealaltă semifinală de la Roma, Alexander Zverev (3 ATP) urmează să se dueleze cu Marin Cilici (5 ATP). Partida dintre cei doi vor avea loc după ora 21:00. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
maxp
maxp  •  19 Mai 2018, 12:46

Si unde sunt cotele surprinzatoare de la pariuri?! Cred ca rezultatul e cat se poate de previzibil, Djokovic nu castiga mai mult de 6-7 game-uri.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează