SPORTURI  »  TENIS  »  REGULI

Aspectul din tenis care îl îngrijorează pe Rafael Nadal: „Problema asta se va înrăutăți, trebuie o soluție!”

Rafael Nadal // foto: Guliver/gettyimages
Rafael Nadal // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2021 16:51 / Actualizat duminica, 24 octombrie 2021 17:03

Rafael Nadal (35 de ani, locul 5 ATP), unul dintre cei mai mari jucători de tenis ai tuturor timpurilor, a remarcat o tendință îngrijorătoare în sportul alb.

Sportivul spaniol consideră că anumite aspecte ale tenisului ar putea beneficia de inovații, de reglementări noi. Nadal, absent din circuit din luna august din cauza unor probleme medicale, este îngrijorat de modul în care serviciul jucătorilor evoluează.

Ce urmează după Simona Halep? Victor Hănescu, analiză alarmantă: „Statul nu ajută copiii, nu investește, iar rezultatele se văd!”
INFRASTRUCTURĂ
Ce urmează după Simona Halep? Victor Hănescu, analiză alarmantă: „Statul nu ajută copiii, nu investește, iar rezultatele se văd!”

Rafael Nadal: „Serviciul jucătorilor devine din ce în ce mai rapid. Problema se va înrăutăți”

„Ar trebui să ne gândim la serviciu la un moment dat, pentru că jucătorii sunt din ce în ce mai mari, iar serviciul lor devine din ce în ce mai rapid. Dacă cineva nu găsește o soluție inteligentă pentru asta, mă tem că meciurile vor ajunge să fie decise doar de serviciu. Cred că această problemă se va înrăutăți în următorii 10 ani”, a declarat Nadal pentru revista japoneză Number.

Întrebat dacă una dintre soluții ar fi ca jucătorilor să le fie permis serviciul dintr-o singură încercare, Nadal a spus: „Nu cred că este o idee irelevantă. Poate fi încercată, să vedem dacă are sens. Eu sunt pentru inovații în lumea tenisului. Cred că ar fi o idee bună ca acest lucru să fie încercat mai întâi într-un turneu mic”.

Potrivit TennisHead, UTS (Ultimate Tennis Showdown), un turneu demonstrativ organizat de Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, începând cu 2020, a testat propunerea menționată în interviu, precum și alte idei revoluționare.

VIDEO. Victor Hănescu spune în premieră un episod cu Rafael Nadal: „Asta arată ce fel de om este”

Citește mai multe știri din tenis: 

Simona Halep anticipează un meci greu cu Gabriela Ruse la Transylvania Open: „Joacă foarte bine. Sper să am timp să mă acomodez”

Gerard Pique, luat la țintă de Alexander Zverev: „Cupa Davis trebuie să revină la formatul original! Istoria tenisului, ruinată pentru bani”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează