SPORTURI  »  TENIS  »  MONTE CARLO

Rafael Nadal s-a calificat în finala Masters-ului de la Monte Carlo » Pe cine va înfrunta și când are loc finala

FOTO: Gulliver/GettyImages
FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 19:45

Rafael Nadal, cap de serie numărul 4, s-a calificat în finala turneului Masters de la Monte Carlo, după ce a trecut de David Goffin, scor 6-3; 6-1.

Nadal a intrat mai greu în ritmul meciului, cedându-și serviciul în game-ul 3. A revenit și a caștigat setul, 6-3, în 57 de minute. Setul secund a fost unul fără istoric, spaniolul adjundecându-și 6 game-uri consecutive și terminând setul în doar 33 de minute.

Finala va fi una sută la sută spaniolă, adversarul lui Nadal fiind capul de serie numărul 15, Albert Ramos. Ibericul s-a impus în fața francezului Lucas Pouille, scor 6-4; 5-7; 6-1.

 Ultimul act al Masters-ului de la Monte Carlo va avea loc mâine, de la ora 15:30. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
burgman
burgman  •  22 Aprilie 2017, 20:19

Bravo Rafa, succes in finala! Pacat ca un meci care incepuse asa frumos a fsot stricat de acea greseala uriase a arbitrului de scaun, era 4-2 pentru Goffin si nu se stie ce s-ar fi intamplat. Asta nu scuza insa caderea belgianului, de atunci nu a mai castigat decat un singur game, un jucator mare strange din dinti si merge mai departe, el a cazut total!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează