SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENTARE

Rafael Nadal s-a retras de la Laver Cup » Trebuia să joace azi alături de Roger Federer

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 septembrie 2019 18:04

Rafael Nadal (2 ATP, 33 de ani) s-a accidentat la mână și a anunțat că nu va mai juca în ultima zi la Laver Cup, duminică, la Geneva. 

„Am o inflamaţie la mână şi am nevoie de repaus. Am trăit momente fantastice aici, la Laver Cup, şi sunt foarte trist că nu mai pot juca duminică”, a spus Nadal ieri, după victoria cu canadianul Milos Raonic (24 ATP), scor 6-3, 7-6 (7/1).

Astfel, spaniolul nu va mai juca în proba de dublu alături de Roger Federer (3 ATP), în meciul contra echipei americane John Isner și Jack Sock. În locul lui Nadal va fi Stefanos Tsitsipas. 

Nadal nu va mai juca nici la simplu, unde trebuia să-l întâlnească pe Nick Kyrgios. În locul ibericului va evolua Dominic Thiem.

Înaintea meciurilor din ultima zi, echipa Europei conduce echipa Lumii, scor 7-5. De altfel, selecţionata Europei, antrenată de Bjorn Borg, a câştigat primele două ediţii ale competiţiei. 

Echipa Europei: Rafael Nadal, Roger Federer, Dominic Thiem, Alexander Zverev, Stefanos Tsitsipas, Fabio Fognini, Roberto Bautista 
Căpitan: Bjorn Borg 

Echipa lumii: John Isner, Milos Raonic, Nick Kyrgios, Taylor Fritz, Denis Shapovalov, Jack Sock, Jordan Thompson 
Căpitan: John McEnroe

Citește și:

Ion Țiriac îi depășește pe Roger Federer și Rafael Nadal în topul celor mai bogați tenismeni din istorie!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează