SPORTURI  »  TENIS  »  ATP PARIS

Rafael Nadal s-a retras de la Paris, chiar înaintea unui posibil duel cu Novak Djokovic! S-a accidentat la antrenamentul oficial, iar Turneul Campionilor poate fi în pericol

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 noiembrie 2019 17:56

Rafael Nadal (2 ATP) s-a retras înaintea meciului cu Denis Shapovalov (28 ATP), din semifinalele turneului de la Paris.  

Cu o săptămână rămasă până la startul Turneului Campionilor, Nadal le oferă motive de îngrijorare fanilor săi. Jurnaliștii prezenți la Paris au remarcat o accidentare suferită astăzi, în timpul antrenamentului dinaintea semifinalei cu Shapovalov. Marele campion spaniol a decis să nu riște și a abandonat. 

Canadianul Denis Shapovalov va juca în ultimul act de la Paris împotriva lui Novak Djokovic (1 ATP). Sârbul a trecut în penultimul act de bulgarul Grigor Dimitrov (27 ATP), scor 7-6(5), 6-4. 

Djokovic și Nadal luptă pentru locul 1

Djokovic va pierde poziția de lider mondial la finalul săptămânii în dauna lui Nadal. Cu o victorie în ultimul act de la Paris, Nole ar ajunge la 8945 de puncte și ar reduce  distanța față de iberic la 630 de puncte. Diferența ar fi recuperabilă la ultimul turneu important al anului, cel al Campionilor de la Londra, din perioada 11 - 17 noiembrie.

Vezi și: 

Simona Halep, anunț îngrijorător după Turneul Campioanelor: „Cad în bucăți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează