SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

VIDEO Rafael Nadal și Roger Federer, hohote de râs în live-ul de pe Instagram: „Suntem prea bătrâni pentru astfel de lucruri” » Cum l-a „trollat” Murray pe iberic

Nadal, Federer și Murray s-au distrat pe Instagram
Nadal, Federer și Murray s-au distrat pe Instagram

Articol de - Publicat marti, 21 aprilie 2020 07:00

Rafael Nadal (33 de ani, 2 ATP) și Roger Federer (38 de ani, 4 ATP) au participat aseară la o conferință live pe Instagram, o modalitate interactivă de chat care a devenit la modă pe timpul pandemiei de coronavirus. 

Evenimentul fusese anunțat încă de acum câteva zile, astfel că urmăritorii celor doi s-au „îmbulzit” pe Instagram să-și vadă favoriții într-o ipostază deloc specifică. 

Marea problemă a fost că cei doi au reușit să inițieze foarte greu conexiunea, prilej pentru nenumărate glume venite la secțiunea de comentarii. 

VIDEO Rafael Nadal și Roger Federer, hohote de râs în live-ul de pe Instagram: „Suntem prea bătrâni pentru astfel de lucruri” » Cum l-a „trollat” Murray pe iberic

„E prima oară când fac un astfel de live pe Instagram, sper că vă place. După cum vedeți, sunt un dezastru”, s-a adresat spaniolul miilor de fani care-l urmăreau. 

Nadal: „Suntem destul de bătrâni pentru aceste lucruri”

Momentul în care cei doi au reușit în cele din urmă să se conecteze a stârnit hohote de râs din partea amândurora. „Nu știu dacă e vina ta sau a mea”, a glumit Federer, printre hohote de râs. Spaniolul l-a completat: „Suntem destul de bătrâni pentru toate aceste lucruri”.

Cei doi au dialogat timp de aproape 10 minute, iar atmosfera hazlie a fost menținută pe toată durata conversației. Dovadă stau și replicile de mai jos: 

Federer: „Nu te-ai mai antrenat de la Indian Wells, nu?” 

Nadal: „N-am mai atins vreo rachetă de atunci”. 

Federer: „Perfect! Nu vei mai fi în stare să joci tenis când vom reveni”.

Nadal: „Sper să-mi mai aduc aminte câte ceva când mă întorc”.

Andy Murray, celălalt „invitat” de marcă

Pe durata sesiunii de live, Nadal a mai interacționat și cu Andy Murray (32 de ani, 129 ATP) și compatriotul Marc Lopez (37 de ani). Ibericul a întmpinat aceleași probleme de conexiune și cu Murray, prilej pentru britanic să-l „trolleze” la comentarii: 

Asta e genial. Poate să câștige de 52 de ori la French Open, dar nu poate să facă Instagram-ul să funcționeze”.

VIDEO Rafael Nadal și Roger Federer, hohote de râs în live-ul de pe Instagram: „Suntem prea bătrâni pentru astfel de lucruri” » Cum l-a „trollat” Murray pe iberic

Murray și Nadal au pus apoi la cale o partidă de tenis virtual:

Murray: „Am jucat aseară cu caracterul tău împotriva lui Roger Federer, pe zgură”.

Nadal: „L-ai atacat în permanență pe backhand, nu?” 

Murray: „Jucam nemaipomenit, dar n-am înțeles de ce jucătorul meu a obosit după primul set. Nu te-am văzut niciodată să obosești după un set în realitate”. 

Nadal: „Putem să jucăm un meci mai târziu, Andy” 

Murray: „Sigur! Dar caracterul meu nu e în joc, așa că trebuie să aleg pe altcineva”. 

Nadal: „Nu contează cu cine joci. Poți să-l alegi pe Nick Kyrgios. O să-ți scriu mai târziu să jucăm”.

Murray: „Da, dar nu foarte târziu, pentru că trebuie să mă trezesc dimineață să ies cu copiii”.

Citește și alte știri despre tenis:

COVID-19. Novak Djokovic e gata să se retragă! Anunțul făcut în plină pandemie: „Mă opun! Nu vreau să fiu obligat să fac așa ceva!”

Fabio Fognini e tranșant: „În Asia nu mai merg să joc!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează