SPORTURI  »  TENIS  »  AMINTIRI DIN COPILĂRIE

Raluca Olaru are un loc special rezervat Crăciunului: "Colindele îmi merg la suflet și e ceva ce nu accept sub nicio formă"

Foto: instagram.com/raluca1olaru
Foto: instagram.com/raluca1olaru

Articol de , , - Publicat luni, 24 decembrie 2018 09:00

Anul acesta, Raluca Olaru, locul 44 în ierarhia WTA la dublu, va sta mai puțin acasă decât de obicei.

"Pe 25 seara plec, dar ziua voi fi cu familia. Nu știu, parcă de la an la an e mai scurt timpul, acum doi ani am plecat pe 27, anul trecut pe 26, iar acum pe 25. Și asta pentru că am vrut să fiu acasă de Crăciun în condițiile în care zbor la Auckland, e o diferență foarte mare de fus orar, 11 ore", a explicat ea. 

"Am multe amintiri din copilărie legate de Crăciun. La mine, de mică, era foarte important ritualul acesta de a împodobi bradul. Nu acceptam sub nicio formă să nu avem brad sau să nu-l împodobim. Și colindele, mie îmi merg foarte mult la suflet, muzica de Crăciun mă liniștește. Cât despre cadouri, mama era foarte inventivă, știa ce îmi merge la inimă – sigur, mai târziu am aflat că ea era în spatele lor", spune Raluca, zâmbind.

Vreunul memorabil? "Au fost multe, tot felul de variante de Barbie, dar nu numai".

Crăciunul are și o altfel de importanță pentru jucătoare.

"Mă bucur că, dincolo de marketingul din jurul acestei sărbători, înseamnă un timp pe care îl rezervi pentru familie, pentru tine, pentru cei apropiați. Cred că lucrurile acestea sunt importante, mai ales în ziua de azi, în care toți suntem pe fugă, contracronometru, pare că avem din ce în ce mai puțin timp pentru noi, pentru familie… Și iată că vine acest moment al anului în care ne găsim timp pentru aceste lucruri și e foarte bine"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează