SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA FED

Raluca Olaru explică de ce nu a mai jucat la FED Cup: „Mă simt datoare să clarific asta”

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 februarie 2020 20:34

România a ratat calificarea în Fed Cup Finals după ce a fost învinsă de Rusia, scor 2-3, meciul decisiv fiind jucat de perechea Jaqueline Cristian/Gabriela Ruse cu Anna Kalinskaia/Anna Blinkova (3-6, 2-6). 

Pentru meciul de dublu era de așteptat să evolueze Raluca Olaru cu Irina Bara, însă în ultimul moment antrenorul Florin Segărceanu a decis să trimită pe teren o altă pereche. 

Raluca Olaru a explicat astăzi pe contul de ei de Facebook de ce nu a mai evoluat cu Rusia. 

„Pentru toți cei care au urmărit cu sufletul la gură meciul nostru de FedCup de ieri, de la Cluj, mă simt datoare să clarific ce s-a intâmplat. 

După victoria lui Jaqueline Cristian, exact înainte să merg la încălzirea pentru dublu alături de Irina Bara, am simțit o durere puternică la spate și am rămas cu el înțepenit. Îmi era foarte greu să mă mișc și mi-am dat seama că cel mai probabil nu sunt aptă să joc. 

Scorul era, bineînțeles, foarte important, echipa se baza pe mine. I-am spus domnului Segărceanu Florin, pentru că știam că in momentele acelea că trebuia să anunțe echipa arbitrului, iar dumnealui a avut doar 5 minute să ia o decizie într-un moment critic și să aleagă cea mai bună variantă de înlocuire. Îmi pare extrem de rău că nu am putut să joc alături de Irina Bara și poate să aducem punctul decisiv României.”

Ulterior, Raluca Olaru le-a felicitat pe Ana Bogdan și pe Jaqueline Cristian pentru victoriile obținute. 

Pentru România va urma un baraj, în care evoluează echipele promovate din Grupa 1. În cazul unui succes, România va reveni anul viitor în această fază a Fed Cup. Dacă vor ceda și la baraj, „tricolorele” vor retrograda în Grupa 1.

Pentru toți cei care au urmărit cu sufletul la gură meciul nostru de FedCup de ieri, de la Cluj, mă simt datoare să...

Publicată de Raluca Olaru pe Duminică, 9 februarie 2020

Citește și:

VIDEO+FOTO » „Tricolorele” ratează calificarea în Fed Cup Finals, după un weekend de poveste la Cluj » Urmează barajul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  10 Februarie 2020, 11:31

Daca voi credeti ca 'imi pare rau' este suficient pentru pierderea unei intalniri atat de importante cu Rusia, atunci asa sa fie. Noi ce sa mai zicem Trecem cu vederea si uitam. Dar va si uitam!

cobadin33
cobadin33  •  10 Februarie 2020, 09:14

Vrajeala! Raluca Olaru a fost pusa sa detensioneze lucrurile de catre cei care au vrut sa ia din oprobiul public la adresa lui Segarceanu. Olaru n-a avut nimic, in schimb Segarceanu a avut gargauni pe creier.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează