SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA BOGOTA

Raluca Olaru s-a calificat în turul doi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 februarie 2009 00:00

Raluca Olaru a învins-o marţi seară pe iberica Lourdes Dominguez Lino, scor 5-7 6-4 7-6, şi s-a calificat în turul secund al turneului de la Bogota, dotat cu premii în valoare de 220.000 de dolari.

Olaru, cap de serie numărul 8, este a doua jucătoare din România calificată în turul secund al competiţiei sud-americane după ce Edina Gallovits s-a impus luni seară în faţa cehoaicei Barbora Zahlavova Strycova.

Gallovits o va întâlni pe Klara Zakopalova, tot din Cehia, în timp ce Olaru va juca împotriva estoniencei Maret Ani, pe care a avut-o parteneră în proba de dublu, acolo unde a fost eliminată în runda inaugurală.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează