SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Rapidă în roșu » Simona Halep a trecut ușor de primul obstacol de la US Open: 6-0, 6-2 cu Flipkens

Simona nu a mai pierdut la un turneu la meciul de debut din luna mai, de la Roma // FOTO AFP
Simona nu a mai pierdut la un turneu la meciul de debut din luna mai, de la Roma // FOTO AFP

Articol de - Publicat miercuri, 31 august 2016 00:00

Simona Halep s-a calificat ieri în turul al doilea, după ce a învins-o în mai puțin de o oră pe Kirsten Flipkens cu 6-0, 6-2.

" Simona Halep se impune cu un forehand câștigător", este ultima propoziție de pe live-ul ținut pe site-ul oficial al US Open la meciul dintre româncă și Kirsten Flipkens.

Un meci în care a cincea jucătoare a lumii a dominat și a jucat entuziasmant. Un meci în care a fost aproape de un 6-0, 6-0, dar la minge de meci pe propriul serviciu a făcut dublă greșeală, și care până la urmă s-a încheiat cu 6-0, 6-2, după doar 59 de minute de joc.

"Am avut emoții, mereu am, mai ales când vine vorba despre debutul la un turneu de Mare Șlem. De când am aflat că voi juca împotriva lui Kirsten Flipkens, Darren și-a folosit slice-ul pentru a mă pregăti", a spus Halep la finalul partidei care s-a jucat pe "Arthur Ashe", cea mai mare arenă din complex.

Tot, ieri, Halep a prezentat și noul echipament al sponsorului său tehnic adidas. Unul neobișnuit, cu maiou și pantalonași, dar care îi convine de minune Simonei, care se ferește să poarte rochii.

După demonstrația din primul tur, pentru Halep urmează un adversar mult mai dificil, Lucie Safarova, fostă jucătoare de Top 10, care acum se află pe locul 44 în ierarhia mondială. Cele două s-au mai duelat de patru ori în trecut, cu Simona impunându-se în ultimele trei.

22de lovituri direct câștigătoare a reușit Simona Halep în meciul de ieri, iar adversara sa 11

2010este anul în care Simona Halep a pierdut din primul tur la US Open, de atunci ea a trecut de fiecare dată de primul obstacol la New York

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
sorin965
sorin965  •  31 August 2016, 17:42

Nu cred ca e azi meciul dintre cele doua deoarece Safarova va juca la dublu iar pe Halep nu o gasesc in lista meciurilor sau poate nu e televizat meciul . In schimb va juca Monica cu Bogdan incepand de la ora 18 pe Eurosport 1 .

lapusneanul
lapusneanul  •  31 August 2016, 13:57
Postat de martinpen pe 31 August 2016, 13:07

Unde ati vazut voi ca Halep se fereste sa poarte rochii ? La orice festivitate a purtat rochii si ii sta foarte bine... pe teren, se imbraca cu ce e mai comod...

bre, e vorba de ce poarta pe teren...uita-te si matale la jucatoarele care sunt sponsorizate de adidas care poarta rochii...ivanovic sau mladenovic....e chestie de talie...simona ar arata naspa in rochie avand in vedere inaltimea ei, 1,68 m..

martinpen
martinpen  •  31 August 2016, 13:07

Unde ati vazut voi ca Halep se fereste sa poarte rochii ? La orice festivitate a purtat rochii si ii sta foarte bine... pe teren, se imbraca cu ce e mai comod...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează