SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI WTA

Răsfăț pentru Simona Halep după victoria cu Dodin + De ce îi amintește Miami de Constanța

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 martie 2018 16:25

Simona Halep s-a răsfățat cu clătite după victoria din turul 2 de la Miami în fața franțuzoaicei Oceane Dodin, scor 3-6, 6-3, 7-5.

"Au nişte clătite bune aici în complex, o să mănânc una", a spus Simona zâmbind. Halep a continuat și a făcut o paralelă între Miami și Constanța.

"Îmi place mirosul mării, pentru că ştiu cum e la Constanţa, dar nu am avut timp să mă duc pe plajă deloc. Poate după ce o să termin turneul o să stau câteva zile să merg la plajă", a declarat Halep la TV Digi Sport.

"Îmi place la munte. Find născută la Constanţa, acum aleg muntele, pentru că am stat destul de mult acasă la plajă şi de aceea aleg muntele. Dar ambele sunt foarte frumoase" Simona Halep

Simona Halep va juca sâmbătă în turul 3 de la Miami cu Agnieszka Radwanska. Presa din Polonia se teme de Halep și a dedicat un întreg articol problemelor pe care Radwanska le are cu jucătoarele de pe locul 1 mondial. Citește AICI mai multe detalii!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
titiduru22
titiduru22  •  23 Martie 2018, 18:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  23 Martie 2018, 17:46

Succes! Aga este o jucatoare foarte tehnica, insa din pacate pt ea s-a nascut intr-o epoca dominata de mamuti, asa ca nu a reusit sa ajunga decat pe locul 2 Mondial si nu reusit nici castigarea unui GS, pe undeva similar cu Simona, doar ca a noastra mai are timp, si de pe prima pozitie altfel se vede tabloul la turnee :-)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează