SPORTURI  »  TENIS  »  WTA PRAGA

Reacția partenerei Simonei Halep după eșecul tensionat de la Praga

FOTO: Instagram barborastrycova
FOTO: Instagram barborastrycova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2020 19:29 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 19:54

Simona Halep (28 de ani) și Barbora Strycova (34 de ani) au fost eliminate în primul tur al probei de dublu de la WTA Praga, de perechea Pavlyuchenkova / Kudermetova, scor 3-6, 6-3 (8-10). Partenera Simonei a făcut haz de necaz după meci. 

  • Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) și cehoaica Barbora Krejcikova (24 de ani, 118 WTA) joacă joi, după ora 15:00, în turul secund de la WTA Praga. 
     

Simona Halep are o relație specială cu jucătoarele din Cehia. Nu doar Strycova, partenera de astăzi, este apropiată de româncă, ci și Petra Kvitova și Karolina Pliskova. În ciuda faptului că meciul pierdut astăzi a fost unul tensionat, cu momente de nervozitate, Strycova a găsit puterea să glumească la final: „Printre lucrurile pozitive ale zilei de astăzi: am câștigat mai multe game-uri alături de Simo decât am câștigat în toate meciurile jucate împotriva ei, la simplu”.

4-0e rezultatul meciurilor directe dintre Halep și Strycova. Românca nu a pierdut niciun set

Citește și alte știri despre Simona Halep:

Perechea Simona Halep / Strycova a pierdut contra perechii Pavlyuchenkova / Kudermetova, după un supertiebreak în care a condus cu 7-2

Perechea Simona Halep / Strycova a pierdut contra perechii Pavlyuchenkova / Kudermetova, după un supertiebreak în care a condus cu 7-2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează