SPORTURI  »  TENIS  »  SYDNEY WTA

Reacția presei internaționale după eliminarea Simonei Halep de la Sydney: "E ziua lui Ashleigh Barty, care obține cea mai mare victorie a carierei!"

Captură de pe site-ul WTA
Captură de pe site-ul WTA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 08:54

Victoria din turul 2 de la Sydney a lui Ashleigh Barty în fața liderului mondial Simona Halep n-a trecut neobservată de presa internațională, care o laudă pe jucătoarea din Australia. Barty s-a impus, scor 6-4, 6-4.

Site-ul oficial al turneului de la Sydney a titrat: "Este ziua lui Ashleigh Barty! Sportiva numărul 1 a Australiei o elimină pe numărul 1 mondial, Simona Halep, și obține cea mai mare victorie a carierei".

Fox Sports: "Ash Barty o învinge pe numărul 1 WTA, Simona Halep, la revenirea româncei în circuitul feminin".

Live Tennis: "Barty o învinge pe Halep și reușește prima victorie în fața liderului mondial la Sydney"

The National Sport: "Ocupanta locului 1 Simona Halep surprinsă la Sydney de Ashleigh Barty"

Site-ul WTA: "Ashleigh Barty reușește prima victorie din carieră în fața Simonei Halep, scor 6-4, 6-4".

Citește și:

SIMONA HALEP, ELIMINATĂ DE LA SYDNEY // Reacția lui Ashleigh Barty după victoria în fața Simonei: "Pare că e o diferență foarte, foarte, foarte mare! Dar mi-am învățat lecția"

Playtech: Anamaria Prodan, reacție HALUCINANTĂ după ce Reghe s-a dus cu altă femeie în Grecia: ”Să scăpăm de circ”


Comentarii (9)
1171377156355641
Boghi Chiorean  •  10 Ianuarie 2019, 11:16

Dar totuși,cine face acel clasament in care Simona Halep este locul 1? Cred că antrenorul ei!!!!!! Nu se poate spune că a uitat să joace tenis dar totuși îi lipsește ceva......

103179470776675
Sabin Ellak  •  09 Ianuarie 2019, 12:47

Barty cu o clasa de valoare peste artificiala nr. 1 mondial.Halep nu a fost si nici nu va fi nociodata cea mai buna jucatoare ca valoare ! Se caracterizeaza prin mediocritate,de ambitii bolnaviciose, dezechilibru psihic si aer de superioritate creat in jurul sau fara nici un merit.

fibra
fibra  •  09 Ianuarie 2019, 09:34

Adio sperante ca Simona sa mai realizeze vreun rezultat notabil. Cand spui ca nu ai obiectiv si ca te bucuri ca ai avut o vacanta lunga ca sa iti faci prieteni si sa te distrezi pare o utopie sa continui la un nivel inalt. In fond e viata ei e hotararea ei.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează