SPORTURI  »  TENIS  »  ACUZAȚII DE DOPAJ

Reacție furibundă a lui Toni Nadal după acuzațiile de dopaj la adresa lui Rafa: "Această doamnă e o imbecilă!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2016 20:22

Toni Nadal a reacționat dur după acuzațiile de dopaj lansate de un fostul ministru al Sportului și al Sănătății Publice din Franța, Roselyne Bachelot.

Unchiul și antrenorul lui Rafa Nadal, Toni Nadal, a dezvăluit că jucătorul o va da în judecată pe Bachelot.

"Această doamnă e o imbecilă! Avocatul lui Rafa lucrează deja pentru a lua toate măsurile posibile împotriva ei. Trăim vremuri ciudate: în loc să fie demonstrată vinovăția unei persoane trebuie să dovedești nevinovăția ta.

Mă surprind acuzațiile și când vin din partea unor simpli fani ai tenisului, dar când vin din partea unui fost ministru mi se pare incredibil! Nu știu ce motive are această doamnă pentru a declara așa ceva, dar e evident că e străină de tenis și de lumea sportului.

Rafa se supune multor controale în fiecare an, dar și dacă nu s-ar face aceste controale nu ar fi nimic rău. Rafa crede în sportul curat. Dacă după ce a fost depistată Șarapova a fost făcut totul public, de ce nu fac la fel și cu Rafa dacă sunt atât de siguri? Ciudat", a declarat Toni Nadal conform Mundo Deportivo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
maoru
maoru  •  11 Martie 2016, 08:04

Eu nu cred ca isi permitea cineva sa afirme ceva atat de grav asa aiurea. Dupa 2013 Nadal n-a mai prea castigat mare lucru. O sa-o dea in judecata cum l-a dat Reghe pe Dinu.

catalynn
catalynn  •  11 Martie 2016, 00:24

Nu stiu ce sa spun, parca vad ca o sa fie precum Turcescu care i-a dat in judecată pe cei care au zis de el ca e colonel sub acoperire, pt a iesi pana la urma chiar el sa spuna ca era "acoperit" :-) desigur, pana la proba contrarie prezumpția de nevinovăție primează, insa nu prea iese fum fara foc. Câți dintre voi nu au dubii in ce o priveste pe Serena de exemplu?!

onduku
onduku  •  10 Martie 2016, 22:48

Ce vrea ateul Toni?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează