SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Reacţiile din presa italiană după ce Karin Knapp a aflat că o va întîlni pe Simona Halep » Avertisment pentru numărul 3 WTA

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 16 ianuarie 2015 13:37

Simona Halep o va întîlni în primul tur de la Australian Open pe Karin Knapp. Italianca de pe locul 51 WTA se poate considera ghinionistă, lucru subliniat de presa din ţara ei. 

"Va avea parte de un debut deloc uşor Karin Knapp. O întîlneşte în primul tur pe românca Simona Halep, cap de serie numărul 3", anunţă Rai News.

"O tragere la sorţi nefericită pentru Knapp", scrie şi Yahoo Italia.

"Karin Knapp n-are vreun motiv de bucurie după tragerea la sorţi. Totuşi ea va încerca să se întreacă pe ea, pentru că şi anul trecut a jucat cu Şarapova şi a fost învinsă foarte greu, 10-8 în decisiv", Tennis World Italia.

Australian Open este programat în perioada 19 ianuarie - 1 februarie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
merace
merace  •  19 Ianuarie 2015, 14:15

La cate lipsuri se zice ca ar avea Simona, cred ca a ajuns in Top 3 doar ca sa le faca in ciuda criticilor! :D hahaha

f6794
f6794  •  17 Ianuarie 2015, 18:47

Hai Simona!

xnread
xnread  •  16 Ianuarie 2015, 19:39
Postat de senemagugu_nagaga pe 16 Ianuarie 2015, 19:15

Iar lași loc de interpretări ... Dacă era atât de pregătită fizic , domnișoara Halep nu capota ...fizic , de o grămadă de ori . La psihic a progresat , era normal ... Mentalitatea de învingător nu se câștigă ușor , dar odată ce-ai dobândit-o , e greu de scos din subconștient . N-o compătimesc pe tiroleză , că dacă tot e să cazi , măcar s-o faci de pe un cal frumos ...

..despre oponenta aveti dreptate insa despre tanara tomitana nu stiu ce sa cred.. ;-) Intotdeauna ma bazez pe anumite declaratii facute de catre aceasta si cei alaturati dansei in presa iar cateodata PR-ul e indreptatit sa induca-n eroare din motive lesne de inteles ;-) ..sper intr-un turneu reusit dar certitudinea n-o vom avea niciodata din cauza factorilor enumerati intr-o reactie anterioara ;-) ..despre siguranta un proverb batav spune ca doar "trecerea-n nefiinta e sigura" restul fiind relativ ;-)..scuzati-mi scepticismul dar face parte din fiinta mea iar eu nu cred pana nu vad judecand pe etape care, oricand pot fi deszise printr-un joc al circumstantelor ;-)

Vezi toate comentariile (24)
Comentează