SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Recordman-ul Djokovici » Nole s-a impus la turneul de la Miami și a devenit jucătorul cu cele mai multe turnee de Masters 1000 câștigate

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2016 09:23

Novak Djokovici s-a impus categoric în finala turneului de la Miami, după ce l-a învins pe Kei Nishikori, scor 6-3, 6-3.

Astfel, sârbul a stabilit mai multe recorduri. Nole a devenit jucătorul cu cele mai multe turnee Masters 1000 câștigate, 28, depășindu-l pe Rafael Nadal, 27.

În plus, liderul ATP a ajuns la 98,2 milioane de dolari adunate în carieră, din tenis, depășind recordul lui Federer, de 97,9 milioane.

Djokovici s-a impus pentru a șasea oară la turneul de la Miami, egalându-l pe Andre Agassi. În acest an, Novak Djokovici a mai triumfat la turneele de la Doha, Australian Open și Indian Wells.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
criss1981
criss1981  •  04 Aprilie 2016, 23:27

si uite asa l-a intrecut la cam toate capitolele pe mult prea laudatul si slabul de Federer !!! Djokovic e de departe cel mai bun si complet jucator al tuturor timpurilor !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close