SPORTURI  »  TENIS  »  ZAGREB

Reîntîlnire scurtă » Tecău şi Lindstedt vor juca din nou împreună, în turneul de la Zagreb

Articol de - Publicat luni, 04 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 03 februarie 2013 21:21

Horia a încheiat parteneriatul cu Robert după Turneul Campionilor de anul trecut, începînd o colaborare cu Max Mirnîi care deocamdată le-a oferit amîndurora o finală la Sydney.

Cum bielorusul are o porţie anuală de 17-18 turnee, iar Tecău vrea să joace mai mult, a decis să participe şi la alte concursuri cu parteneri diferiţi. Unul dintre acestea este Zagreb, acolo unde va reface, pentru o săptămînă, cuplul cu Lindstedt.

Suedezul îl are pe Nenad Zimonjici coleg anul acesta. Sîrbul a participat în Cupa Davis week-end-ul trecut şi avea nevoie de odihnă, iar lui Robert îi trebuia încă un turneu jucat după ieşirile rapide de la Sydney şi Australian Open, aşa că el şi Horia s-au întîlnit la jumătatea drumului. Vor fi favoriţi principali şi vor întîlni în turul 1 perechea Marcos Baghdatis-Mihai Iujnîi. Pe tabloul de dublu de la Zagreb se află şi Florin Mergea, care va juca împreună cu germanul Philipp Marx.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bogdan1947
bogdan1947  •  04 Februarie 2013, 01:35

Sper ca Florin si Horia sa isi castige meciurile pentru o intalnire frumoasa si plina de orgolii in sferturi. Sper ca Horia isi va lua revansa in fata "mistretului" pentru AO, iar Florin si Marx vor trece de un Cilic afectat, cred si imi doresc de infrangerea din Cupa Davis in fata Italiei+ un Draganja slabut. Dupa ce Florin le-a ciupit cate un set la Bucuresti alaturi de Anagnastopol si Daescu, cred ca a treia oara o sa fie cu noroc alaturi de un partener superior din toate punctele de vedere celor doi fosti parteneri. Marx sta cat de cat ok la serviciu, una dintre probleme pentru care Mergea a spus ca a renuntat la colaborarea cu Daescu. Hai Romania !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close