SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Relație tensionată între Sorana Cîrstea și Șarapova: "Nici măcar nu se uită la mine"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 decembrie 2017 17:00

Sorana Cîrstea (locul 37 WTA) a dezvăluit că relația dintre ea și Maria Șarapova nu e deloc una bună.

"De 12 ani de când sunt în circuit, o dată nu ne-am salutat! Niciodată! Şi am şi jucat cu ea! Nici măcar nu se uită la mine. Ea procedează la fel cu toată lumea. E mereu cu capul în jos... Eu o apreciez pentru ce a reuşit, dar asta funcţionează la ea", a povestit Sorana la TV Digi Sport.

Jucătoarea noastră a vorbit și despre Serena Williams: "Serena s-a mai relaxat. A devenit o prezenţă foarte plăcută în vestiar. Tot timpul este bine dispusă, volubilă, s-a schimbat faţă de acum câţiva ani, când era precum Șarapova".

Sorana a dat detalii și despre relația de prietenie pe care o are cu Ana Ivanovici: "Am devenit prietene în 2009, aveam acelaşi sponsor, am început să facem antrenamente împreună şi uşor-uşor ne-am dat seama că avem acelaşi tip de personalitate, educaţie, familii.

Practic am crescut la fel, suntem surori din familii diferite. Venim din Europa de Est, avem acelaşi mod de a gândi, ne-am apropiat foarte mult. Vorbim, dacă nu zilnic, la două-trei zile, îmi dă poze non-stop cum evoluează burtica şi copilul".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
christiano0
christiano0  •  19 Decembrie 2017, 14:38

Ce tare, se vaitã ca nu e bagat in seama de Sarapova si Serena Williams. Pai normal, Serena dupa ce a batut la ele 10 ani de zile, acum isi permite glume cu ele :))))))

talpaiadului
talpaiadului  •  19 Decembrie 2017, 05:26
Postat de Paraskyw Antonyo pe 17 Decembrie 2017, 20:03

Pai cand esti no name cine sa te bage in seama?plus ca esti si nașpetă

Daca Sorana e naspeta, atunci Simona Halep ce mai e?

merace
merace  •  17 Decembrie 2017, 20:09
Postat de Paraskyw Antonyo pe 17 Decembrie 2017, 20:03

Pai cand esti no name cine sa te bage in seama?plus ca esti si nașpetă

Frumusetea sta in ochii privitorului... Ai tai se vede ca se uita in alta parte, dar Sorana a fost aleasa intr-un an cea mai frumoasa jucatoare de tenis...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează