SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Renunță Simona Halep la următorul turneu? De ce ar putea să nu joace deloc pe iarbă până la Wimbledon

Simona Halep, în timpul turneului de la Birmingham din 2015, unde s-a oprit în faza sferturilor de finală, învinsă de Kristina Mladenovici // FOTO: Guliver / Getty Images
Simona Halep, în timpul turneului de la Birmingham din 2015, unde s-a oprit în faza sferturilor de finală, învinsă de Kristina Mladenovici // FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iunie 2017 11:09

Simona Halep (2 WTA) ar putea să nu participe la turneul Premier de la Birmingham, care urmează să înceapă luni, 19 iunie. 

Anunțul a fost făcut de publicația Ubi Tennis, care a scris că "mai multe surse din America de Nord şi România ne spun că Simona nu va participa la acest turneu".

O decizie finală urmează să fie anunțată în zilele următoare de Simona Halep, însă o eventuală retragere nu ar surprinde pe nimeni, având în vedere că românca a fost sfătuită de medici să-și menajeze glezna, după accidentarea suferită în urmă cu o lună, în timpul partidei cu Svitolina din finala de la Roma. 

Anul trecut, Simona Halep nu a jucat niciun turneu pregătitor înainte de Wimbledon, unde s-a oprit în sferturi, învinsă de Angelique Kerber, cea care avea să ajungă până în finală. 

Angelique Kerber, Elina Svitolina, Dominika Cibulkova, Johanna Konta, Jelena Ostapenko, Kristina Mladenovici și Petra Kvitova sunt juctătoarele de top care urmează să fie prezente la turneul care va începe pe 19 iunie.

Agnieszka Radwanska, Daria Kasatkina, Karolina Pliskova, Madison Keys și Elena Vesnina sunt jucătoarele care au anunțat deja că s-au retras de la Birmingham.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
redbuldog
redbuldog  •  15 Iunie 2017, 14:44

Ar fi alegererea ei dar zic ca greseste!Iarba nu-I ca zgura sau hardul si sunt putine jucatoare(Kerber,Serena,Kuznetova...)in lume care nu sunt ,,afectate'' in evoluti de aceste schimbari de terenuri.Putina experienta chiar numai 2 tururi jucate,ar fi ajutat-o sa se adapteze mai mult la acest mediu,multe jucatoare de top s-au inscris si la turneul de la Eastbourne care precede GS,dar sa vedem cat de ,,departe''ajunge Simonica in iarba de la AEC!

tanasevictor
tanasevictor  •  15 Iunie 2017, 12:15

Simona a facut eforturi deosebite la turneele pe zgura O comportare decenta la cateva mari turnee duce la clasarea in top 3 mondial la sfarsitul anului Daca este sanatoasa fizic ar trebui sa fie la 5-6 turnee pana la turneul campioanelor SUCCES SIMONA !

piet
piet  •  15 Iunie 2017, 12:09

cruciata se marita?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close