SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Retragere de ultimă oră din echipa de Fed Cup » Accidentarea nu o lasă să joace la Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2016 14:53

România și Cehia se vor duela în turul I din Grupa Mondială, în weeknd-ul 6-7 februarie. Meciurile vor fi în direct pe DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Din păcate pentru România, Irina Begu, locul 31 WTA, a doua rachetă din lotul ales de Alina Tecșor-Cercel, și-a anunțat retragerea din echipă, din cauza unor probleme medicale.

"Mi-aș fi dorit să vă dau o veste bună, însă problema de la genunchi încă nu a trecut și perioada mea de refacere va mai dura! Cu părere de rău, trebuie să vă anunț că nu voi putea fi prezentă la Cluj alături de fete.

Fed Cup a insemnat întotdeauna foarte mult pentru mine. Am trăit momente unice și extrem de frumoase atunci cînd am putut să-mi reprezint țara oriunde am jucat, cu atît mai mult in fata publicului românesc! Le urez fetelor multa baftă și sînt alături de ele! HAI ROMANIA!!!", a scris Begu pe Facebook.

Pe lîngă Begu, și Alexandra Dulgheru este accidentată și nu poate participa la meciul de Fed Cup. Astfel, la lot ar putea veni Raluca Olaru, o jucătoare bună în proba de dublu, care ar putea face pereche cu Monica Niculescu. Momentan, din echipa României fac parte Simona Halep(2 WTA), Monica Niculescu(40 WTA) și Andreea Mitu(96 WTA).

Echipa Cehiei va veni în România cu următoarele jucătoare: Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA) şi Denisa Allertova (66 WTA).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
valyomanyd
valyomanyd  •  29 Ianuarie 2016, 01:07
Postat de wowmashha pe 28 Ianuarie 2016, 19:49

din 4 deja 2 s-au accidentat asa in decursul a 24 de ore . hai ca una alex dulgherub saraca de ea ce sa zica ca sa nu faca valva si scandal . stati linistiti bagati-o pe halep ca eu sunt accidentata dar irina begu ? aia ce a mai patit ? aici deja nu mai vorbim despre ce face si cine este halep ca ne ducem prea dep[arte . vorbim despre puterea unor baieti simpli de altfel nevinovati gen catalyn care desi le suntv prezentate dovezi clare negru pe alb , ei continua in perseverenta prostiei care le-a macinat creierul . si mai spun cate unii ca viitorul tarii este al timnerilor . ce utopie .

Prostovane, tu citest stirile sau esti ocupat cu alte chestii :))) Irina s-a retras de la un turneu din cauza accidentarii la genunchi !

wowmashha
wowmashha  •  28 Ianuarie 2016, 21:14
Postat de catalynn pe 28 Ianuarie 2016, 21:12

Coane desi mi-as dori sa te pot ajuta, problemele tale ma depășesc. Daca partea financiară este ceea ce te retine sa faci o vizita la specialist, ma ofer sa suport costul!

asa a incercat si halep sa distraga atentia cu operatia . asa faci si tu cand esti incoltit o arzi pe burta . stai linistit nu mai sunt multi useri acu sa-ti citeasca tampeniile . *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wowmashha
wowmashha  •  28 Ianuarie 2016, 21:12
Postat de catalynn pe 28 Ianuarie 2016, 21:08

De cand a-ti cere scuze cand realizezi ca ai ras de handicapul unui om, fara sa iti dai inițial seama ca de fapt el are de fapt are grave probleme de sănătate, este împotriva regulilor site-ului?!

off offf offf spui ca am necazuri cu abecedarul ? dar tu iti citesti comurile ? pffff .. offf doamne .. . zi si de tenis ceva nu o mai arde aiurea . ai cam ramas corijent . esti un nob .

Vezi toate comentariile (29)
Comentează