SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

RETRAGERE SIMONA HALEP // Emoții și pentru echipa de Fed Cup a României după accidentarea Simonei Halep: "E o problemă foarte serioasă"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2018 15:30

Florin Segărceanu, antrenorul de Fed Cup al României, are mari emoții în ceea ce privește accidentarea Simonei Halep la spate. Liderul mondial a anunțat în această dimineață că se retrage de la Turneul Campioanelor.

"E adevărat, nu e o mare surpriză. Ea își dorea foarte mult să termine cu câteva turneee în acest an, însă probleme la spate nu o lasă. Trebuie să asculte de cei din echipă, de doctori, pentru că îi vor binele și vor să o protejeze. Nu e o afecțiune gravă, dar se poate amplifica și poate crea probleme.

E dificil. O zi nu simți nimic, o zi ai dureri. E greu să te și concentrezi și să faci față la nivelul acesta. Cred că e o problemă foarte serioasă, și-a dat seama că trebuie să facă ceva radical. Ceva radical, adică investigații amănunțite. Dacă i se va propune să facă o intervenție majoră, ar trebui să o facă, dar nu sunt eu în măsură să spun acest lucru", a declarat Florin Segărceanu la TV Digi Sport.

"Simona va veni în țară, se va consulta și cu doctorul Irimia și cu alți specialiști și va lua o decizie. Va trebui să facă ceva în această perioadă. Ne gândim la Fed Cup, dar mai e și Australian Open la începutul anului, unde dacă nu ești 100% fizic nu ai cum să joci" Florin Segărceanu

România va întâlni Cehia în deplasare în primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup pe 9 și 10 februarie 2019.

Lista completă a jucătoarelor prezente la Singapore: Lista completă a jucătoarelor prezente la Singapore: Angelique Kerber (3 WTA), Sloane Stephens (8 WTA), Naomi Osaka (4 WTA), Petra Kvitova (7 WTA), Caroline Wozniacki (2 WTA), Elina Svitolina (6 WTA), Karolina Pliskova (5 WTA), Kiki Bertens (10 WTA). 

  • CONTEXT:  Simona Halep s-a confruntat cu mari probleme la spate în această toamnă, lucru sesizabil în turneele de la Wuhan și Beijing, unde durerile i-au afectat în mod evident evoluțiile. Halep, diagnosticată cu hernie de disc, și-a luat câteva zile libere de pauză, a încercat să fie pregătită pentru Moscova și pentru Turneul Campioanelor, dar durerile au persistat, iar jucătoarea noastră se vede nevoită să se retragă și de la ultimele două turnee ale anului.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează