SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

RETRAGERE SIMONA HALEP / EXCLUSIV Sfaturile lui Ilie Năstase după retragerea Simonei Halep de la Turneul Campioanelor: "Poate fi și mai gravă accidentarea"

Articol de - Publicat joi, 18 octombrie 2018 10:34

Ilie Năstase (72 de ani), primul număr 1 mondial, a comentat situația în care se află Simona Halep, care a fost nevoită să se retragă în această dimineață de la Turneul Campioanelor.

Fostul jucător de tenis o sfătuiește pe ocupanta locului 1 WTA să ia o pauză până se va reface complet, chiar dacă va fi obligată să renunțe la turnee importante.

"Ea știe mai bine de ce s-a retras. E decizia ei, ea știe exact cum se simte. Imaginea ei nu are de suferit după această retragere. Simona trebuie să ia o pauză lungă, să se facă bine și să o ia de la capăt. Poate fi și mai gravă accidentarea dacă ea continuă să joace accidentată, asta e problema. Ea trebuie să comunice cu staff-ul pe care-l are, să le spună celor din staff: «uite, mă simt așa. Ce trebuie să fac?».

Eu aș lua pauză în acest moment, nu contează ce turneu ratezi. Mai importantă e sănătatea ei. E o decizie bună că s-a retras. Am avut și eu o accidentare dură și am început mai devreme decât mi-a recomandat doctorul. În loc să stau șase luni, am ajuns să joc după vreo 9-10 luni. Am avut ruptură de ligament și e foarte periculos să continui dacă nu te refaci complet. Ea a jucat și cu gleznele paradite, și cu spatele acum. Nu e normal. Dacă se va recupera bine va putea reveni la potențialul ei maxim, e tânără, n-are 45 de ani", a declarat Ilie Năstase pentru GSP.ro.

  • CONTEXT:  Simona Halep s-a confruntat cu mari probleme la spate în această toamnă, lucru sesizabil în turneele de la Wuhan și Beijing, unde durerile i-au afectat în mod evident evoluțiile. Halep, diagnosticată cu hernie de disc, și-a luat câteva zile libere de pauză, a încercat să fie pregătită pentru Moscova și pentru Turneul Campioanelor, dar durerile au persistat, iar jucătoarea noastră se vede nevoită să se retragă și de la ultimele două turnee ale anului.
  • Lista completă a jucătoarelor prezente la Singapore: Lista completă a jucătoarelor prezente la Singapore: Angelique Kerber (3 WTA), Sloane Stephens (8 WTA), Naomi Osaka (4 WTA), Petra Kvitova (7 WTA), Caroline Wozniacki (2 WTA), Elina Svitolina (6 WTA), Karolina Pliskova (5 WTA).

Citește și: BREAKING NEWS Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor! Anunțul făcut în această dimineață: "Cred că e prima oară în carieră când fac asta"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
169959210415033
Adrian Dinu  •  19 Octombrie 2018, 13:57

Ma uit la fotografie si vad 2 MARI ROMANI , in spatele carora sta o munca titanica sa ajunga acolo !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează