SPORTURI  »  TENIS  »  WTA PALERMO

Revenire cu înfrângere » Irina Begu s-a înclinat în două seturi la Palermo

Irina Begu în acțiune FOTO Cristi Preda
Irina Begu în acțiune FOTO Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 03 august 2020 19:28 / Actualizat luni, 03 august 2020 19:35

Irina Begu s-a înclinat luni în primul act al turneului de la Palermo, ea pierzând în fața Laurei Siegemund cu 3-6, 4-6, acesta fiind cel dintâi meci oficial pentru româncă din martie încoace

Circuitul WTA s-a reluat luni cu două partide de pe tabloul principal al turneului de la Palermo, Donna Vekic-Arantxa Rus și Irina Begu-Laura Siegemund. Ultima oară românca evoluase în circuitul WTA, la întrecerea de 125.000 de dolari de la Indian Wells, unde a și triumfat. Cu emoțiile de rigoare, Irina Begu, 81 WTA, a intrat pe terenul cu numărul 6 de la Palermo reînnodând acest sezon trunchiat de pandemia de coronavirus. 

Adversara sa, Laura Siegemund, jucase în circuitul feminin ultima oară tot la turneul de 125.000 de la Indian Wells, însă a adunat câteva meciuri în Germania într-un tur organizat de federația din țara sa. Irina a jucat și ea în perioada de întrerupere, dar doar trei meciuri la Cluj-Napoca la turneul amical Winners Open. 

E pe tablou și la dublu

Întâlnirea de ieri s-a disputat la aproape 30 de grade Celsius pe un vânt moderat, cu doi-trei oameni în tribune, cu un număr limitat de copii de mingi, cu oficiali care purtau mască lângă teren. 

Lipsa tenisului s-a văzut în evoluția ambelor jucătoare la debut, însă pe măsură ce minutele s-au acumulat vechile deprinderi au început să se vadă. Germanca de pe locul 65 a început să pună scurte, iar Irina să lovească puternic cu dreapta. Primul set a fost câștigat de Siegemund cu 6-3 în 46 de minute, iar în al doilea a făcut repede break-ul și s-a impus cu 6-3, 6-4. 

Irina nu pleacă de la Palermo, ea fiind înscrisă și pe tabloul de dublu, unde face pereche cu Gabriela Ruse. Deși și-a arătat frustrarea pe final din cauza unor lovituri scăpate din rachetă, Irina probabil s-a bucurat de revenirea în circuit, chiar dacă a fost învinsă.

3-1 a devenit scorulîntâlnirilor directe dintre Siegemund și Irina Begu, după confruntarea de ieri

15-5 este raportulvictorii/înfrângeri pentru Irina Begu în 2020

Citește mai multe știri din tenis:

Se văd deja efectele pandemiei de COVID-19 » Scad premiile în tenis!

O jucătoare a fost testată pozitiv cu COVID-19 la Palermo » Turneul va merge mai departe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  05 August 2020, 08:17

Begu a fost eliminata din prima si la dublu. TOATE JUCATOARELE NOASTRE AU FOS ELIMINATE PANA ACUM !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează