SPORTURI  »  TENIS  »  WTA LUXEMBURG

Revenire incredibilă a Monicăi Niculescu: a pierdut primul set și a fost condusă cu 5-2 în cel de-al doilea! A învins o fostă campioană de la Roland Garros

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2016 13:48

Monica Niculescu (29 de ani) a învins-o în 3 seturi (3-6; 7-5; 6-4) pe Francesca Schiavone, avansând astfel în sferturile de finală ale turneului de la Luxemburg. În turul următor, Monica se va duela cu câștigătoarea dintre Caroline Wozniacki și Sabine Lisicki.

Românca a pierdut primul set și a fost condusă cu 5-2 în cel de-al doilea. A câștigat următoarele 5 game-uri și a dus partida în decisiv, unde s-a impus cu scorul de 6-4.

A fost un meci al loviturilor inedite. Forehand-ul slice al Monicăi a avut concurență de această dată. Campioana ediției din 2010 a turneului de la Roland Garros are unul dintre cele mai spectaculoase lovituri de backhand cu o singură mână.

A fost a cincea întâlnire directă între cele două jucătoare, Schiavone impunându-se în precedentele cu același scor, 2-0.

Monica Niculescu ocupă locul 51 al clasamentului WTA, în timp ce adversara sa de astăzi se află pe poziția 97.

(Adrian Jitea)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
v1ad
v1ad  •  20 Octombrie 2016, 18:36

Parerea mea e ca Begu si Niculescu nu sunt straine de pariuri. Nu spun ca ar tranti meciuri in totalitate, insa nu pot sa remarc faptul ca in medie cam o data la 3 meciuri, setul 2 are niste evolutii suspecte. In majoritatea cazurilor, ele pierd de la 5-2, nu revin si asta doar cand conduc 1-0 la seturi. Oricum, felcitari. Hotul neprins e cel mai cinstit negustor :)

sexilian
sexilian  •  19 Octombrie 2016, 18:56

Gazituristule cand mai scrii ar fi bine sa fii ei tu acolo,cinci meciuri, ***.......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dchldiu
dchldiu  •  19 Octombrie 2016, 14:45

Ce sa intelegem din... "A fost a cincea întâlnire directă între cele două jucătoare, Schiavone impunându-se în precedentele cu același scor, 2-0."??? Ai vrut sa scrii "A fost a cincea întâlnire directă între cele două jucătoare, Schiavone impunându-se în precedentele PATRU cu același scor, 2-0 LA SETURI"???

Vezi toate comentariile (4)
Comentează