SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

Robert Lindstedt: "Sper să-l pot ajuta pe Horia să cîştige la Bucureşti"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 aprilie 2012 12:46

Zece zile au mai rămas pînă la debutul BRD Năstase-Ţiriac Trophy (21-29 aprilie). Un turneu, unde românii îi pot vedea pe unii dintre cei mai buni jucători de tenis ai lumii.

Printre ei şi a patra pereche din clasamentul ATP, nimeni alţii decît Horia Tecău şi Robert Lindstedt, finaliştii de la Wimbkedon 2010 şi 2011. În plus, este prima întîlnire a spectatorilor români cu Horia Tecău, după ce  acesta a reuşit să cîştige un turneu de Mare Şlem, la dublu mixt, la Australian Open, alături de Bethanie Mattek-Sands la începutul anului. După ce s-au impus de două ori în turneul de la Bastad, acasă la Robert, suedezul speră să-l ajute pe Horia să triumfe pe zgura de la Bucureşti.

La început de an, planurile celor doi vizau doar turneele mari, ATP 500, ATP 1000 şi cele de Mare Şlem, plus turneele de la Bastad şi Bucureşti. Rezultatele le-au dat dreptate, dar eliminarea din primul tur la Miami i-a pus pe gînduri pe Robert şi Horia. Faptul că amîndoi au ieşit din Top 10 i-a făcut să se gîndească să meargă şi la Belgrad, chiar dacă acest turneu este ATP 250, la fel ca BRD Năstase-Ţiriac Trophy. "Ne gîndim  să jucăm la Belgrad, pentru a aduna puncte, pentru că vrem să rămînem în Top 10, în vederea calificării pentru Jocurile Olimpice. Pînă atunci sper să-l pot ajuta anul acesta pe Horia să cîştige titlul la Bucureşti", a scris pe blogul său suedezul. Robert Lindstedt şi Horia Tecău au fost şi anul trecut la Bucureşti, dar s-au oprit în sferturi de finală. Deocamdată, săptămîna viitoare cei doi vor evolua la Monte Carlo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mvd_joker
mvd_joker  •  11 Aprilie 2012, 14:08

o sa-l ajuti exact cum ai facut-o si anul trecut, adica injurand, vociferand si bubuind cu mingile aiurea...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează