SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Roger Federer, declarații alarmante pentru fanii săi: „Dacă asta a fost totul pentru mine, atunci e un final nemaipomenit”

Roger Federer. foto: Guliver/Getty Images
Roger Federer. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 15 decembrie 2020 11:57 / Actualizat marti, 15 decembrie 2020 12:13

Roger Federer (39 de ani, 5 ATP) a fost desemnat, în cadrul unei gale care a avut loc la Zurich, cel mai bun sportiv elvețian al ultimilor 70 de ani. 

În continuare în plin proces de recuperare după operația suferită la genunchi, Roger Federer a vorbit cu jurnaliștii elvețieni despre revenirea pe teren, dar și despre retragere, oferind o declarație cu care i-a alarmat pe fanii săi: 

„Sper că voi mai putea fi văzut anul viitor pe terenuri. Dar dacă asta a fost totul pentru mine, atunci acesta a fost un final nemaipomenit la ceremonia din această seară, cu acest premiu”, a spus Federer, potrivit treizecizero.ro

Roger Federer; „Mi-aș fi dorit să stau mai bine decât stau acum”

Fără meci oficial din ianuarie 2020, Roger Federer n-a luat încă o decizie în ceea ce privește prezența la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului. Recuperarea în urma operației chirurgicale decurge mult mai anevoios decât o arătau estimările inițiale ale lui „Swiss Maestro”. 

„Speram să fiu la 100 la 100 din octombrie. Dar nu sunt nici azi. Mi-aș fi dorit să stau mai bine decât stau acum, dar, în același timp, sunt mulțumit cu situația actuală. Prezența la Australian Open va fi o decizie la limită. Am avut încă din start un plan cu echipa, să ne luăm oricât timp e nevoie. 

Doar când vom fi siguri că putem trece la etapa următoare a refacerii vom face asta. Să vedem cum vor decurge următoarele două luni. Am făcut mult fizioterapie și lucru la sală în ultima vreme, să vedem cum va merge partea de tenis”

40 de aniva împlini Roger Federer pe 8 august 2021

VIDEO Sever Dron, dezamăgit de Novak Djokovic: „N-o să ajungă niciodată la nivelul lui Federer sau Nadal”

Citește și alte știri din tenis: 

Sorana Cîrstea, săptămână de vis la Dubai! Primul titlu după 4 ani + salt important în clasament

Serena Williams, despre dificultatea de a fi o jucătoare de culoare în tenis: „Există un standard dublu în tot ceea ce facem”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cineva
cineva  •  15 Decembrie 2020, 16:15

Super tenismen care joaca un tenis inteligent nu numai din talent. Probabil cel mai bun din toate timpurile

Vezi toate comentariile (1)
Comentează