SPORTURI  »  TENIS  »  MECI CARITABIL

VIDEO Rafael Nadal, în lacrimi la marele succes al lui Roger Federer: „A plâns pentru mine! E o persoană incredibilă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 februarie 2020 13:20 / Actualizat marti, 22 septembrie 2020 11:52

Roger Federer (numărul 3 ATP) și Rafael Nadal (numărul 2 ATP) au oferit un moment emoționant la meciul caritabil în care au bifat un record amețitor. Federer a vorbit la final despre prietenia cu Rafa, dezvăluind că ibericul a plâns după succesul elvețianului din 2009 de la Roland Garros.

Rafa este o persoană incredibilă cu valori incredibile. Are o familie minunată. Între noi există un respect reciproc imens. Mi-a spus astăzi că a plâns când am câștigat titlul de la Roland Garros în 2009. Atât de fericit era pentru mine. Avem o rivalitate grozavă”, a mărturisit Roger Federer.

+15 FOTO

20 de trofeede Grand Slam a câștigat Roger Federer de-a lungul carierei, record absolut în tenis. Prietenul Rafa are 19

Roger Federer a reușit abia în 2009, când adunase deja 13 trofee de Mare Șlem, să triumfe și la Roland Garros. L-a învins în finală pe suedezul Robin Söderling în 3 seturi, scor 6-1, 7-6, 6-4. Elvețianul pierduse până atunci de trei ori în ultimul act, de fiecare dată în fața lui Nadal.

(Daniel Grigore)

Roger Federer și Rafael Nadal rescriu ISTORIA tenisului! Nou record de asistență la demonstrativul din Africa de Sud + câți bani s-au strâns

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Top Story
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează