SPORTURI  »  TENIS  »  LAVER CUP

OFICIAL Roger Federer face echipă cu Rafael Nadal în ultimul meci al carierei » Adversarii, ora duelului și cine transmite la TV

Roger Federer și Rafael Nadal // foto: Guliver/gettyimages
Roger Federer și Rafael Nadal // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2022 14:29 / Actualizat joi, 22 septembrie 2022 14:45

Vineri, Roger Federer (41 de ani) va face echipă cu Rafael Nadal (36 de ani, locul 3 ATP) în ultimul meci din cariera sa, la Laver Cup.

Organizatorii Laver Cup au anunțat în această după-amiază programul primei zile a competiției, vineri. Acesta propune trei meciuri de simplu (Ruud vs. Sock, Tsitsipas vs. Schwartzman și Murray vs. De Minaur), plus meciul de dublu așteptat de toți fanii tenisului, care va marca retragerea elvețianului Roger Federer.

Ianis Stoica i-a cerut lui Victor Becali să rupă contractul: „M-a sunat la 10 noaptea și a zis să reziliem. N-a semnat cu Anamaria Prodan”
FCSB
Ianis Stoica i-a cerut lui Victor Becali să rupă contractul: „M-a sunat la 10 noaptea și a zis să reziliem. N-a semnat cu Anamaria Prodan”

Roger Federer face echipă cu Rafael Nadal în ultimul meci al carierei, la Laver Cup

Jucătorul cu 20 de titluri de Grand Slam în palmares va face echipă cu marele său rival, Rafael Nadal, în ultimul meci al carierei. În fața lor vor fi americanii Jack Sock (128 ATP) și Frances Tiafoe (19 ATP).

Meciul va fi ultimul al zilei și al doilea în sesiunea de seară, care va începe la ora locală 19:00 (21:00 în România), cu meciul Andy Murray - Alex De Minaur.

Partidele de la Laver Cup pot fi urmărite în România pe posturile Eurosport. Ele se vor desfășura pe parcursul a 3 zile, vineri - sâmbătă, cu câte 4 meciuri în fiecare dintre zile.

Roger Federer este unul dintre cei mai mari jucători din istorie, cu 103 turnee câștigate, 20 dintre acestea de Grand Slam, și 1.251 de victorii.

Mai multe știri despre Roger Federer: 

„Ușurată că s-a terminat” » Roger Federer surprinde înaintea retragerii: „Nu mai avea plăcerea asta”

Roger Federer a dezvăluit ce vrea să facă după retragere: „Nu credeam că voi spune asta vreodată”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează