SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Roger Federer trece de Alexander Zverev și merge în semifinalele Turneului Campionilor

Foto: Reuters +23   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 12:20

Meciul dintre Federer și Zvererv a fost extrem de echilibrat în primele două seturi: elvețianul s-a impus la tiebreak în actul inaugural, încheiat fără vreun break, pentru ca Zverev să câștige setul secund după ce a recuperat un break făcut de Federer încă din primul game.

  • Jack Sock l-a învins în trei seturi, 7-5/2-6/6-7(4), pe Marin Cilici, într-un meci contând pentru etapa a doua a Turneului Campionilor.
  • Roger Federer și Alexander Zverev au închis ziua, scor 7-6(6)/5-7/6-1. Elvețianul s-a calificat în semifinale.

Neamțul a cedat însă fără drept de apel în decisiv, unde nu a mai făcut față ritmului impus de elvețian. Federer ajunge astfel la a 14-a semifinală jucată la Turneul Campionilor.

În ultima rundă, Federer va juca împotriva lui Marin Cilici, în timp ce Zverev îl va înfrunta pe americanul Jack Sock, într-un meci care va decide ocupantul locului secund.

Tot marți, americanul Jack Sock, ocupantul locului 9 ATP, s-a impus după două ore şi jumătate de joc, la capătul unui meci foarte echilibrat în care Cilic a câştigat primul set. În setul decisiv, decis la tiebreak, croatul a condus cu 3-0, dar Sock a revenit şi păstrează şanse de a se califica în semifinale.

Jack Sock este primul american care câştigă un meci de simplu la Turneul Campionilor după o pauză de 10 ani. Ultimul care a reuşit asta este Andy Roddick, pe data de 14 noiembrie 2007, la Shanghai.

Marin Cilici a pierdut dramatic prima partidă disputată la Turneul Campionilor, scor 4-6, 6-3, 4-6 în fața lui Alexander Zverev, după ce a condus cu 3-1 în decisiv. Sock a pierdut mai greu de cât se așteptau specialiștii în fața lui Federer, scor 4-6, 6-7. Cei doi s-au mai întâlnit în 2 rânduri, de fiecare dată triumfător ieșind americanul.

191,000 $și 200 de puncte ATP primesc jucătorii pentru fiecare victorie obținută în faza grupelor

Clasamentul grupei Boris Becker

1. Roger Federer 4-1
2. Alexander Zverev 3-3
3. Jack Sock 2-3
4. Marin Cilici 2-4

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează