SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

ROGER FEDERER VS. NOVAK DJOKOVICI Episodul 50 » Titanii tenisului se înfruntă la Australian Open

Articol de - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2020 22:23

Roger Federer și Novak Djokovici se luptă joi, de la ora 10:30, în direct pe TV Eurosport 1, pentru un loc în finala de la Melbourne, o rivalitate care cunoaște o nouă pagină.

Drumul celor doi până în penultimul act a fost cu totul diferit. Elvețianul în vârstă de 38 de ani a salvat șapte mingi de meci, a primit avertisment pentru comportament nesportiv și a cerut intervenția fizioterapului în partida cu Tennys Sandgren de care până la urmă a trecut cu 6-3, 2-6, 2-6, 7-6 (8), 6-3. 

"Cred în miracole", a spus Roger la interviul de pe teren, explicând cum a reușit să scape din această situație. Cât despre avertisment, a fost pentru o înjurătura, iar intervenția fizioterapeutului pentru o durere la mușchii inghinali. 

ROGER FEDERER VS. NOVAK DJOKOVICI, AUSTRALIAN OPEN: "Roger e Roger"

De partea cealaltă, Novak Djokovici l-a învins, ieri, pe Milos Raonic cu 6-4, 6-3, 7-6 (1) într-un meci în care și el a cerut un time-out medical, dar aici a fost vorba despre lentilele de contact. 

Cei doi se vor întâlni pentru a cincizecea oară în circuitul profesionist, Novak conducând cu 26-23 la general și cu 10-6 în turneele de Mare Șlem. 

"De câte ori jucăm unul împotriva celuilalt știm că trebuie să fim în cea mai bună condiție, să aratăm cel mai bun tenis al nostru. Nu e ca și cum domin în întâlnirile directe, am avut succes împotriva lui în competițiile de Mare Șlem în special, dar Roger e Roger", a spus Djokovici.

În 2019, Novak și Roger s-au întâlnit de două ori, în finala de la Wimbledon, când elvețianul a avut două mingi de meci, dar în care s-a impus sârbul, și la Turneul Campionilor în grupe, când a câștigat Federer. 

ROGER FEDERER VS. NOVAK DJOKOVICI, AUSTRALIAN OPEN: Top trei rivalități în Era Open

 JucătoriTotalScor
1.Djokovici-Nadal5529-26
2.Djokovici-Federer4926-23
3.Federer-Nadal4016-24

Citește și:

Cea mai bună Halep din istorie: record egalat după 6 ani!

Cei de la Australian Open i-au dat o nouă poreclă lui Halep: „Abia așteptăm să vedem serialul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează