SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

ROGERS CUP // VIDEO Bianca Andreescu, o nouă victorie entuziasmantă la Toronto! Adversară din TOP 5 în optimi

Bianca Andreescu // foto: Reuters
Bianca Andreescu // foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 08 august 2019 08:47

Bianca Andreescu (19 ani, 27 WTA) s-a calificat în optimile de finală ale turneului Premier 5 de la Rogers Cup (Toronto). Canadianca cu origini românești a învins-o în turul II pe rusoaica Daria Kasatkina (22 de ani, 40 WTA), scor 5-7, 6-2, 7-5, după un meci care a durat două ore și 40 de minute.

După ce a eliminat-o pe Eugenie Bouchard, Bianca Andreescu a mai reușit o victorie importantă. Chiar dacă a pierdut primul set cu 5-7, Bianca a revenit treptat în joc, dominând-o categoric pe Daria Kasatkina, jucătoarea care nu traversează cel mai bun an. 

Andreescu a egalat la unu după un set secund câștigat autoritar, iar în decisiv s-a impus cu 7-5 după o manșă mai echilibrată, în care a fost jucătoarea mai solidă, asumându-și mai multe riscuri.

Andreescu n-are prea mult timp de respiro, pe ea aștepând-o un nou meci dificil. O va înfrunta în optimi pe olandeza Kiki Bertens, 27 de ani, 5 WTA. Duelul va avea loc azi, în jurul orei 19:30.

Vezi și: Simona Halep și-a aflat adversara din optimi de la Rogers Cup + când se joacă meciul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
jimmy_jones
jimmy_jones  •  08 August 2019, 16:01

foarte frumoasa Bianca

1581870215401957
Andronic Popovici  •  08 August 2019, 10:04

felicitari Bianca ,succs in continuare

Vezi toate comentariile (2)
Comentează