SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

ROGERS CUP / Leylah Annie Fernandez, jucătoarea de 16 ani care face pereche cu Simona Halep, e fascinată de româncă: „M-am întâlnit cu ea. E fabuloasă”

Leylah Annie Fernandez // Foto: Guliver/GettyImages
Leylah Annie Fernandez // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2019 09:09

Leylah Annie Fernandez (16 ani, Canada, 447 WTA la dublu) s-a arătat fascinată când a aflat că va face pereche cu Simona Halep (27 de ani, 169 WTA la dublu) la Rogers Cup.

„În timpul antrenamentului, directorul de la Tennis Canada a venit la mine şi mi-a spus că are veşti pentru mine. Credeam că îmi spune că nu voi putea juca la dublu, dar a spus «Simona te-a ales pe tine să joci dublu cu ea».

Am rămas fără cuvinte pentru câteva minute, dar am fost atât de fericită, am acceptat imediat", a declarat Leylah Annie Fernandez la TV Digi Sport.

„e o jucătoare fabuloasă”

Jucătoarea din Canada, care a evoluat doar în turnee ITF în acest an, susține că Simona Halep e un model pentru ea: „Am posibilitatea să joc alături de o mare campioană, a câştigat French Open, acum Wimbledon...este o mare oportunitate pentru mine să învăţ de la ea, să o întreb diverse şi doar să vorbesc cu ea.

Este o jucătoare fabuloasă, munceşte mult, este o luptătoare. mă inspiră foarte mult când o văd jucând. Ne-am întâlnit ieri, mi-a vorbit foarte frumos, sunt foarte fericită că voi juca alături de ea”.

În altă ordine de idei, la simplu Simona Halep va juca miercuri direct în turul doi cu americanca Jennifer Brady (76 WTA).

Citește și:

ROGERS CUP / Simona Halep a explicat de ce a ales să facă pereche cu o jucătoare de 16 ani: „E micuță și are nevoie de experiență”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
347655969058390
Ion Popescu  •  06 August 2019, 14:59

Succes Simona, succes Annie ! O sa fie un meci foarte greu. Adversarele sunt foarte bune.

bilucky
bilucky  •  06 August 2019, 10:23

Miscare foarte inteligenta a Simonei, sa sustina o speranta a tarii gazda a acestui turneu. Bun PR are Simo!

347655969058390
Ion Popescu  •  06 August 2019, 09:57

Slaba speranta cu Fernandez. Degeaba i-au dat canadienii wild card si la simplu. unde a pierdut rusinos din primul joc cu 6-0, 6-1 ! Dar pentru Simona jocul la dublu va fi un antrenament pe gratis. De vorbit, vorbeste frumos !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează