SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

ROGERS CUP // VIDEO Serena Williams, răspuns sec pentru jurnaliștii canadieni despre finala cu Simona Halep de la Wimbledon

Simona Halep și Serena Williams, după finala de la Wimbledon // foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)
Simona Halep și Serena Williams, după finala de la Wimbledon // foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2019 17:40

Serena Williams (37 de ani, 7 WTA) revine pe teren la Rogers Cup după finala de la Wimbledon, pierdută drastic în fața Simonei Halep (27 de ani, 4 WTA), scor 2-6, 2-6.

Americanca a susținut o conferință de presă înainte de startul turneului, iar jurnaliștii n-au ezitat să readucă în actualitate ultimul act de la Wimbledon, în care Serena n-a avut nicio șansă în fața lui Halep.

Serena a evitat însă să ofere un răspuns amănunțit, rezumându-se în a spune că: „Simona a jucat mai bine și eu mai prost. A fost jucătoarea mai bună”.

Rezumatul finalei de la Wimbledon: 

La ediția din acest an de la Rogers Cup, Simona Halep, condusă cu 2-9 în raportul meciurilor directe de americancă, ar putea s-o întâlnească pe Serena Williams în semifinale.

Vezi și:

ROGERS CUP / Simona Halep a explicat de ce a ales să facă pereche cu o jucătoare de 16 ani: „E micuță și are nevoie de experiență”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează