SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

ROGERS CUP / Simona Halep s-ar putea întâlni în finală cu Bianca Andreescu: „Simt că reintru în ritmul pe care l-am avut la Wimbledon”

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2019 10:20

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) s-a calificat în sferturile de finală de la Rogers Cup, după ce a trecut de rusoaica Svetlana Kuznetsova (34 de ani, 198 WTA), dar nu se gândește încă la finală.

Deși a avut emoții în ceea ce privește o posibilă accidentare la tendonul lui Ahile, sportiva noastră s-a declarat încrezătoare vizavi de forma sportivă. 

„Singurul obiectiv pe care îl am este să câștig următorul meci. Nu contează împotriva cui joc. Faptul că sunt iar în sferturile de finală înseamnă mult pentru mine. Simt că îmi reintru în ritmul pe care l-am avut la Wimbledon. Sunt fericită să fiu în această poziție”, a spus Simona Halep, la conferința de presă. 

DRUM LUNG CĂTRE FINALĂ

Simona Halep va juca sâmbătă, în sferturile de finală cu Marie Bouzkova (91 WTA), jucătoare care a trecut de Jelena Ostapenko (82 WTA), cu scorul de 6-2, 6-2.

Meciul va fi ultimul al acestei runde, ora estimată fiind 3:30. Primul meci începe la 19:30, când Kenin (29 WTA) o va înfrunta pe Svitolina (7 WTA).

Dacă trece de Bouzkova, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei meciului dintre Serena Williams (10 WTA) și Naomi Osaka (2 WTA). În finală, românca ar putea da peste Bianca Andreescu (27 WTA).

„Finala este departe. Întâi trebuie să câștig în sferturi, iar dacă voi câștiga, apoi trebuie să înving și în semifinale, așa că este un drum lung până în finală”, a spus Simona Halep. 

VEZI ȘI:

SIMONA HALEP - SVETLANA KUZNETSOVA 6-2, 6-1 // Simona, declarație superbă despre adversara din „optimi”: „E un om atât de bun” + Cu cine joacă în „sferturi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
observator979
observator979  •  09 August 2019, 22:15
Postat de observator979 pe 09 August 2019, 22:11

Foarte putin s-a chinuit Pliskova in primul set, castigat cu 6-0 de Bianca! :D Hai Romania!

In primul set cu Bianca, Ka.Pliskova nu a avut nici o minge de game! Bravo, Bianca!

observator979
observator979  •  09 August 2019, 22:11
Postat de György Vajda pe 09 August 2019, 15:13

Ka Pliskova va chinui dar probabil va elimina pe B.Andreescu apoi cu Svito/Kenin nu va avea problemá si iatá DACÁ SIMO VA AJUNGE IN FINALA va avea o adversará temutá.

Foarte putin s-a chinuit Pliskova in primul set, castigat cu 6-0 de Bianca! :D Hai Romania!

pittt
pittt  •  09 August 2019, 22:01
Postat de csasteauabucuresti pe 09 August 2019, 13:19

Pai parca era vorba ca fiind sport individual tenismene profesioniste se reprezintă doar pe ele și contul din banca, nu!? Desigur FedCup și Olimpiada fac excepție, însă uite ca degeaba reprezintă România, important pt unii e ca nu a făcut donații ca Federer :-)))) Și încă ceva, ca sa afaugam la controversa, Bianca deși are dubla cetățenie este etnică româncă 100% in timp ce Simona nu, in plus a demonstrat ca mă-sa mare avea dreptate ca nu își face neamul se rusine umblând cu un roman ... :-))))

Era vorba ta si a mai cui ?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează