SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

ROLAND GARROS 2019 // Stefanos Tsitsipas, calificare cu emoții la Roland Garros » Grecul, pus în încurcătură de bolivianul Hugo Dellien

Stefanos Tsitsipas // FOTO: Guliver/Getty Images
Stefanos Tsitsipas // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2019 08:34

Stefanos Tsitsipas, 20 de ani, 6 ATP, s-a calificat miercuri în turul III de la Roland Garros. Grecul a tremurat în meciul cu bolivianul Hugo Dellien, 25 de ani, 86 ATP, pe care l-a învins în 4 seturi, scor 4-6, 6-0, 6-3, 7-5, după două ore și 48 de minute de joc.

Tsitsipas, cu un sezon promițător în spate, cu victorie la Nadal la Madrid, unde a pierdut finala cu Novak Djokovic, a avut un start modest de partidă și a pierdut primul set cu 4-6, surprins total de jocul solid etalat de bolivianul Hugo Dellien.

Elenul a revenit în setul secund la jocul său de regularitate, s-a impus cu 6-0 și a revenit în meci. Tsitsipas a fost mult mai solid și în setul trei, câștigat cu 6-3, dar problemele au apărut din nou în al patrulea set.

Dellien a făcut rapid break, a condus cu 3-1 și 4-2, dar Tsitsipas a reușit o revenire demnă de locul pe care-l ocupă în clasament. Grecul a preluat inițiativa, a făcut un pas în față în teren și s-a impus în final cu 7-5.

În turul următor, Tsitsipas va evolua împotriva sârbului Filip Krajinovic, 27 de ani, 60 ATP.

Vezi și: FOTO + VIDEO Rafael Nadal și Roger Federer, victorii categorice în turul II + două puncte STELARE reușite de cei doi coloși

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează