SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

ROLAND GARROS 2019 // VIDEO+FOTO Marketa Vondrousova, coșmarul Simonei Halep din 2019, e prima sfertfinalistă de la Roland Garros! A demolat-o pe Anastasija Sevastova în 57 de minute

Markta Vondrousova - Anastasija Sevastova // FOTO: Reuters +4   FOTO
Markta Vondrousova - Anastasija Sevastova // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 13:38

Marketa Vondrousova (38 WTA, 19 de ani) e prima jucătoare calificată în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros. Jucătoarea cehă a învins-o azi pe letona Anastasija Sevastova (29 de ani, 12 WTA), scor 6-2, 6-0, în doar 57 de minute de joc. 

Partida n-a avut, practic, istoric! Vondrousova a început entuziasmant meciul, s-a distanțat la 3-0 și și-a pierdut serivciul o singură dată pe durata primei manșe, pe care a câștigat-o cu 6-2.

Marketa Vondrousova n-a mai „clipit” pe durata setului secund și s-a impus cu 6-0, asigurându-și calificarea în sfertul în care o va înfrunta pe croata Petra Martic (28 de ani, 31 WTA).

marketa vondrousova anastasija sevastova +5 FOTO

Simona Halep, urmărită de coșmarul Vondrousova

Vondrousova este singura jucătoare care a învins-o pe Simona Halep de două ori anul acesta. S-a întâmplat la Dubai și la Roma, în turul secund (6-2, 5-7, 3-6).

 

Vondrousova este o potențială adversară a Simonei Halep în finala de la Roland Garros, cele două fiind pe părți diferite de tablou. 

Cine e Marketa Vondrousova

Născută în iunie 1999, Vondrousova are un titlu în circuit, reușit în 2017, la Biel (Elveția), pe vremea când avea doar 17 ani.

Antrenată de Martin Fassati, Vondrousova are un stil de joc incomod, mai ales că este stângace, tip de adversară cu care Halep se întâlnește destul de rar în circuit. Ea ocupă locul 44 în prezent, iar cel mai sus s-a situat pe locul 50.

Marketa Vondrousova // FOTO: Guliver/Getty Images

Vezi și:

VIDEO Simona Halep și restul lumii! Românca, marea favorită a caselor de pariuri să câștige Roland Garros » Cum arată cotele

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
rocky2
rocky2  •  02 Iunie 2019, 20:49
Postat de samertx pe 02 Iunie 2019, 16:47

:)) Într-un meci fără egal... Simona Halep este prea bună și după cum se pare, în formă maximă. Lăsați orice speranță, Rocky!

Da, rectific! Marketa o spulbera doar in cazul in care mache ajunge pana in finala!

merace
merace  •  02 Iunie 2019, 19:05

Vondrousova a castigat cu Simona la Indian Wells 2019, nici nu a participat la Dubai.

dinamo100
dinamo100  •  02 Iunie 2019, 19:01

Vondrusova dovedeste ca nu intamplator a batut-o anul acesta de doua ori pe Simona! Este o jucatoare foarte buna care poate bate pe oricine. Sa vedem daca poate merge pana in finala.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează