SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2018

ROLAND GARROS // Genie Bouchard, ironizată în timpul meciului Cecchinato - Djokovic: "Cine ești? Mai joci tenis?"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 12:30

Canadica Eugenie Bouchard, 24 de ani, a fost victima ironiilor după un mesaj postat în timpul meciului Marco Cecchinato - Novak Djokovic, 6-3, 7-6 (4), 1-6, 7-6(11). , din sferturile Roland Garros.

"Cine este tipul acesta care joacă împotriva lui Djokovic?", a fost mesajul lui Bouchard care a strânit ironiile fanilor.

Mai mulți fani s-au grăbit să îi răspundă canadiencei care a fost pe locul 4 WTA și care a fost considerată una dintre cele mai talentate jucătoare. "Este mult mai bun ca tine", "Numărul 164 WTA vrea să știe cine e numărul 72 ATP", "Cine este Genie Bouchard? Mai joacă tenis?", au fost unele dintre mesajele fanilor.

Ulterior, Bouchard a lămurit situația printr-un alt mesaj: "Eu vorbeam despre cineva pe care l-am văzut la TV, iar voi imediat comparați acea persoană cu mine. Eu doar mă relaxez uitându-mă la un meci excelent. Mesajul meu nu a fost lipsit de respect. Întrebam pentru că nu am auzit de el și era în sferturi la un Grand Slam. Chiar îl aplaud, care e un lucru pozitiv".

clipboard01

Bouchard, fostă finalistă la Wimbledon în 2014, este acum pe locul 164 WTA și a fost eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
10156013562479806
Oprisan Niculae  •  06 Iunie 2018, 15:01

Eugenie Bouchard este un fel de Ana Kournikova.Daca isi gaseste si ea un Iglesias termina cu tensiul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează