SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

ROLAND GARROS // VIDEO Johanna Konta a dat-o pe spate pe Martina Navratilova: „A apărut de nicăieri și acum uimește o lume întreagă”

Johanna Konta // FOTO: Guliver/Getty Images
Johanna Konta // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iunie 2019 08:57

Roland Garros 2019 // Martina Navratilova, 62 de ani, fostă mare jucătoare de tenis, cu 18 turnee de Mare Șlem la activ, e impresionată de nivelul arătat la Roland Garros de Johanna Konta (28 de ani, 26 WTA).  Britanica e calificată pentru prima oară în carieră în semifinale la turneul de la Paris, acolo unde se va duela cu Marketa Vodndrousova 

„Nu mă așteptam să joace atât de bine pe zgură. A apărut de nicăieri și acum uimește o lume întreagă. Poate ea se aștepta, dar eu chiar nu puteam prezice asta pentru că nu câștigase niciun meci la Roland Garros până acum. Finala de la Roma i-a dat multă încredere.

Atunci a rămas fără combustibil (n.r. - înfrângere în fața Karolinei Pliskova), dar încrederea ei este la un nivel ridicat. Are un joc bun pentru toate suprafețele. Poate că pentru ea nu e o surpriză, dar pentru noi cu siguranță este”, a declarat Martina Navratilova, potrivit Tennis Channnel.

Rezumatul meciului cu Sloane Stephens din sferturi: 

Calificată în premieră în semifinale, Johanna Konta o va întâlni pe cehoaica Marketa Vondrousova, 19 ani, 38 WTA. Partida va avea loc vineri, la o oră ce va fi anunțată ulterior. 

Vezu și: Anunț îngrijorător al administratorului de la Roland Garros: „Luăm în calcul cel mai negru scenariu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
267890
267890  •  06 Iunie 2019, 19:28

Marea uimire e ca Halep a ajuns in sferturi. Altceva decat sa slerge pe fundul terenului si sa urle nu stie. Jocul ei e penibil. Anisimova i-a dat o lectie de tenis. De-acum ar trebui sa urle pe faleza la Constanta si sa nu mai incurce lucrurile in tenis.

1259654057416332
Ion-Cristea Octavian  •  06 Iunie 2019, 11:58

Vondrousova castiga RG. Părerea mea!

adi_stelistul
adi_stelistul  •  06 Iunie 2019, 10:55

Cred ca nimeni n-a prezis ca Johanna va atinge finala la Roma pentru ca pur si simplu nu avea rezultate pe zgura. La Roland Garros nu a castigat pana anul acesta niciun meci, parasind turneul de fiecare data in primul tur. Dupa Roma lucrurile s-au schimbat, e drept. Unii s-au gandit ca, totusi, poate... Cei mai multi si-au zis insa ca e foc de paie ce a fost la Foro Italico, asa ca la RG foarte putini o vedeau atat de sus. De aici incolo insa orice e posibil.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează