SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Româncele şi-au aflat adversarele de la Wimbledon. Halep poate juca cu Serena Williams în turul doi!

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 17 iunie 2011 15:14

România va fi reprezentată de cinci jucătoare pe tabloul principal de la Wimbledon. Irina Begu a fost cea mai ghinionistă şi, la cea de-a doua participare la un turneu de Grand Slam o va întîlni în primul tur pe italianca Flavia Pennetta, favorită 21.

Alexandra Dulgheru, cel mai bine clasată dintre românce, o va avea adversară pe americanca Jill Craybas. Dacă va trece în turul doi, Dulgheru va juca împotriva cîştigătoarei dintre Svetlana Kuznetsova (Rusia, 21) şi Shuai Peng (China).

Monica Niculescu a avut noroc la tragere şi pentru a trece în manşa secundă trebuie să treacă de Sybille Bammer (Austria), ocupanta locului 144 în clasamentul WTA. Simona Halep va avea parte de o adversară dificilă în primul tur. Românca o va întîlni pe sîrboaica Bojana Jovanovski (53 WTA). Dacă va merge mai departe, Simona o va avea adversară pe învingătoarea partidei Serena Williams-Aravane Rezai, în timp ce Sorana Cîrstea va juca împotriva franţuzoaicei Pauline Palmentier (75 WTA).


 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează