SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

ROMÂNIA - CEHIA, FED CUP // Petra Kvitova nu joacă împotriva României! Avantaj pentru Halep și compania

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 ianuarie 2019 16:19

Petra Kvitova, locul 2 WTA începând de mâine, nu va face parte din echipa de Fed Cup a Cehiei care va înfrunta România.

  • Cehia - România, în primul tur al Grupei Mondiale, se joacă la Ostrava, Cehia, pe 9 și 10 februarie.

Kvitova, finalistă la Australian Open, pus „pas” echipei de FED Cup pentru a merge să își apere punctele obținute anul trecut la Sankt Petersburg, turneu pe care l-a câștigat. Competiția din Rusia se desfășoară între 28 ianuarie și 3 februarie.

Petra a confirmat prezența și la Doha, între 11 și 16 februarie, acolo unde o va avea printre adversare și pe Simona Halep.  Astfel, weekend-ul destinat Fed Cup va fi pentru ea un moment de răgaz.

Ea trebuie să-şi apere titlul la turneul de la Sankt Petersburg cu o săptămână înainte, iar apoi va merge la Doha”, a confirmat Miroslav Cernosek, antrenorul echipei de FED Cup a Cehiei.

Halep e prezentă

Florin Segărceanu se bazează pe cele mai bine clasate două jucătoare. Simona Halep, lider WTA până mâine, și Mihaela Buzărnescu (26 WTA) au confirmat prezența.

Vezi și: 

Simona Halep, mesaj către Naomi Osaka, noul lider al clasamentului WTA » Cum a caracterizat finala Australian Open cu Petra Kvitova

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
merace
merace  •  28 Ianuarie 2019, 20:26
Postat de Daniel Buriu pe 28 Ianuarie 2019, 00:49

Cu astfel de atitudine nu ajungem prea departe!!! Ne bucuram ca nu joaca nu stiu cine la adversar, in loc sa ne gandim cum sa facem sa invingem, indiferent cu cine jucam.

Pai te contrazici! Da, sa facem totul ca sa invingem cu cine vom juca. Ce iti pasa daca unii se bucura ca nu joaca Petra?! Daca nu juca nici Simona, mai vorbeai la fel?! HAI ROMANIA!

ray51
ray51  •  28 Ianuarie 2019, 08:56

Ca roman vreau victoria. Ca oarecare cunoscator al tenisului as spune ca sansele sunt de 50%. Ca iubitor de frumos as spune ca ... cehoaicele arata foarte bine.

2177161549205487
Daniel Buriu  •  28 Ianuarie 2019, 00:49

Cu astfel de atitudine nu ajungem prea departe!!! Ne bucuram ca nu joaca nu stiu cine la adversar, in loc sa ne gandim cum sa facem sa invingem, indiferent cu cine jucam.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează