SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

ROMÂNIA - CEHIA, FED CUP // VIDEO Simona Halep, surprinsă la ieșirea de pe tunelul arenei din Ostrava de fanii români

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2019 14:16

România înfruntă în acest weekend Cehia pentru un loc în semifinalele Fed Cup. Fanii români au luat cu asalt sala din Ostrava.

  • Înfruntarea dintre România și Cehia a început cu duelul dintre Karolina Pliskova (5 WTA) și Mihaela Buzărnescu (29 WTA). Imediat urmează meciul Katerina Siniakova (44 WTA) - Simona Halep (3 WTA);
  • Partidele pot fi urmărite liveTEXT AICI și în direct pe TV Telekom Sport și TV Digi Sport.

Momentul intrării jucătoarelor în arenă a fost acaparat de fanii „tricolori”, mai vocali și mai numeroși decât ai gazdelor. Simona Halep, a treia jucătoare a lumii și principala „rachetă” a României, a fost vizibil surprinsă de atmosferă.

 

Celelalte înfruntări din turul I al grupei Mondiale

  • Germania - Belarus
  • SUA - Australia
  • Belgia - Franța

Vezi și: 

Darren Cahill, mesaj superb de încurajare: „Aștept niște victorii în deplasare, fetelor. Haideți!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează