SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

ROMÂNIA - FRANȚA, FED CUP // Mihaela Buzărnescu, program infernal înaintea meciului crucial al echipei de Fed Cup

Mihaela Buzărnescu FOTO: Guliver/GettyImages
Mihaela Buzărnescu FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 18:05

Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 31 WTA) va avea un program extrem de încărcat înaintea confruntării de Fed Cup dintre România și Franța.

  • România - Franța, în semifinalele Fed Cup, se joacă pe 20 și 21 aprilie, la Rouen

Buzărnescu a obținut azi-noapte prima victorie din 2019, la WTA Acapulco, în fața australiencei Daria Gavrilova (48 WTA), scor 6-4, 6-2.

Miki urmează același traseu ca în sezonul trecut, cel mai prolific din carieră, alegând să nu ironsească nicio săptămână. Imediat după turneul de la Acapulco, Buzărnescu se va muta în Statele Unite ale Americii, unde va participa la Indian Wells, Miami și Charleston. Ultima competiție e programată între 1 și 8 aprilie, cu mai puțin de două săptămâni înaintea înfruntării de Fed Cup cu Franța.

Mihaela Buzărnescu este în acest moment a doua jucătoare a României din ierarhia WTA, după Simona Halep (2 WTA). Florin Segărceanu a ales-o pentru ambele meciuri de simplu din duelul precedent, contra Cehiei. Miki a cedat în ambele, în fața Katerinei Siniakova și a Karolinei Pliskova. 

Vezi și: 

VIDEO Simona Halep, clip inedit cu momentele care au emoționat-o în acest an: „A spus că mă iubește și mi-au dat lacrimile”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dora
dora  •  28 Februarie 2019, 10:19

La cum nu joaca de ceva vreme trebuie sa ne gandim sa jucam cu altcineva la simplu - de exemplu Begu. Desi nici asta nu joaca cine stie ce. Iar la dublu sa mergem cu perechea Ana Bogdan - Monica Niculescu.

347655969058390
Ion Popescu  •  28 Februarie 2019, 08:06

A pierdud in optimi cu Andreescu la Acapulco. Joc f slab, multe greseli. Cum sa castigam Fed-Cup ? Nu avem la simplu decat pe Halep !?

mosvasile
mosvasile  •  28 Februarie 2019, 07:27

Infernal poate sub aspectul rezultatelor-probabil ca nici macar un set castigat-cat priveste numarul de jocuri...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close