SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

ROMÂNIA - RUSIA, FED CUP // Gabriela Ruse, conferință emoționantă: „În clipa aceea am vizualizat toți anii grei de muncă prin care am trecut”

Gabriela Ruse, România
Gabriela Ruse, România

Articol de , - Publicat vineri, 07 februarie 2020 18:39

Gabriela Ruse (22 de ani, 166 WTA) a vorbit despre emoțiile prin care a trecut în primul său meci la Fed Cup.

Întâlnirea de Fed Cup dintre România și Rusia a fost deschisă de partida dintre Gabriela Ruse și Ekaterina Aleksandrova, ambele aflate la debut.

Românca în vârstă de 22 de ani s-a înclinat cu 1-6, 4-6 într-o oră și patru minute: „Cred că a fost destul de bine, având în vedere că a fost prima mea partidă, am avut emoții mari, am încercat să mă bucur de întreaga atmosferă făcută de suporterii care au venit să ne susțină. Nu am arătat cel mai bun tenis al meu. Sper să fie mai bine mâine și să nu mai fiu atât de copleșită".

"A contat și experiența"

Apoi a adăugat: „Mi-am dorit foarte mult să câștig, sunt supărată, nu știu dacă o să pot să dorm la noapte, dar va trebui, pentru că am meci din nou. Am fost foarte aproape, am avut multe avantaje pe nu cred că le-am jucat bine. Și ea a jucat destul de constant. Nu mi-a dat șanse. A contat și experiența. Echipa m-a susținut foarte mult și vreau să le mulțumesc tuturor, la un moment dat au trecut emoțiile și cred că s-a văzut".

Ce ar fi schimbat?

"Trebuia să mă bucur mai mult, pentru că am uitat câți ani am muncit pentru a ajunge aici. Și m-am străduit atât de mult să câștig încât am uitat să mă mai simt bine pe teren", a spus ea.

În timpul partidei, Gabi a tușit de mai multe ori și a fost nevoită să ia o pastilă de Strepsils, dar nu a vrut să dea vina pe această stare. "Am o mică răceală, nimic serios".

+34 FOTO

"Momente grele"

Gabriela Ruse s-a emoționat la conferința de presă de după meciul cu Aleksandrova, fiind aproape de lacrimi și tremurându-i vocea. "Când s-a cântat imnul m-am simțit foarte bine. În clipa aceea am vizualizat toți anii de muncă prin care am trecut, au fost niște ani grei. Vreau să le mulțumesc părinților, pentru că fără ei probabil nu aș fi ajuns aici", a spus ea.

AICI ai toate detaliile despre ROMÂNIA - RUSIA la FED CUP

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
christiano0
christiano0  •  08 Februarie 2020, 08:51

Nu ai jucat bine din pacate. Comentatorul ne-a spus ca ai inceput tenisul la varsta de 4-5 ani. In primul set cum te-ai comportat putea fi oricine pe teren, chiar si eu, nu s-ar fi vazut vreo diferenta. In setul 2 a fost mai bine, felicitari. P.S. urasc cand romancele noastre pierd la Fed Cup de-o maniera jalnica, cum a facut si desteapta de Buzarnescu cu frantuzoaicele parca. Buzunareasca, ca bine i-a mai zis Tiriac.

bigbolo
bigbolo  •  07 Februarie 2020, 22:03

Munca? Hai sa fim seriosi, sportul nu e munca. Sportul e o pasiune, il practici din placere. Ok, trebuie sa faci sacrificii, sa te antrenezi, ai nevoie de finante, etc... Muncă e pe santier, in uzina, pe câmp.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează